Publicitate

Inima si boala arterelor coronare - Vizualizare online

  • Currently 7.12/10

7.1 steluţe (73 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Ce este boala arterelor coronare? Care sunt simptomele aterosclerozei coronare? Diagnostic Tratament Medicamente Proceduri de restaurare şi īmbunătăţire a fluxului sāngelui Prevenire

Categoria: Sanatate
Primita de la: Iosi S. Avni (este autorul)
Vizualizari: 18684 in total, 4 pe zi
Descarcari: 1007 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

Materialul este foarte interesant si usor de inteles si pentru cei nefamiliarizati cu termenii de specialitate,bine documentat si extrem de condensat ca informatie.red ca este un material util si care ar trebui sa ruleze pe panouri si in salile de asteptare din policlinici sau spitale.Nu cred ca acest material trebuie sa stea ,,ascuns"
Felicitari pentru rabdarea si tenacitatea cu care s-au adunat si postat aceste materiale1

stan_ina2000 / stan_ina, 02.04.2009, 14:58

Mulţumesc de apreciere, de aceea l-am postat, ca acest material să ''nu stea ascuns'', exact precum v-aţi exprimat. Vizionaţi şi alte prezentări pe care le-am postat pe acest site la diferite categorii. Toate bune!

Iosi S. Avni, 03.04.2009, 15:32

Pacat , nu se poate viziona ! Vroiam sa-l trimit celor ce nu au program de pps. Altadata faceti in asa fel sa beneficieze toti de el ! PACAT !!!

Andra , 30.06.2012, 07:57

Stimata d-na Andra,
Nu inteleg care-i problema d-vs, caci pana acum nimeni nu s-a plans ca nu poate viziona aceasta prezentare care e afisata din 2008. Aveti la sfarsitul preyentarilor mele adresa mea personala de posta electronica (e-mail). iosisavni@gmail.com.
Va puteti sa o actionati trimitandu-mi astfel si adresa d-vs si am sa va trimit aceasta prezentare personal. Toate bune, iosi

Iosi S. Avni, 30.06.2012, 10:32

care e parola la acest material? ini trebuie sa modific si sa sterg numele D-mn.

Sanea, 18.05.2014, 12:22

Sanea,
Nu vă īnţeleg deoarece aţi greşit la tastare. Īn orice caz parola nu o pot trimite deoarece aceasta ar īnsemna ca orşicine să aibe posibilitatea de a schimba prezentarea şi atunci eu nu mai pot fi responsabil de conţinutul ei. Desigur nu-mi voi şterge nici numele, dacă am īnţeles că şi aceasta o doriţi.

Iosi S. Avni, 19.05.2014, 10:49

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion