Publicitate

Iubirea infinită - Vizualizare online

  • Currently 8.90/10

8.9 steluţe (48 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: O frumoasă rugăciune a părintelui Argatu , într-o prezentare ce poartă marca și căldura unei iubite autoare de prezentări.

Categoria: Crestine
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (nu este autorul)
Vizualizari: 4001 in total, 1 pe zi
Descarcari: 326 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Un text de-o infinita frumusete si-o diaporama pe masura textului asa cum intotdeauna ne-a daruit aceasta minunata creiatoare.Prima trebuinta a omului este iubirea,ea este forta cea ma puternica din univers..Iubirea zideste sufletele in spiritualitate si compasiune.Iubirea-si are radacinile in religie ea este temelia binelui obstesc.Multumesc pentru postare si o zi buna tuturor! :)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 02.12.2012, 14:36

UN IZVOR DE BINECUVANTARE redat prin IUBIREA INFINITA izvorat dintr-o inima IUBITOARE SI CU HAR DIVIN,dovedita prin INTELEPCIUNEA MESAJELOR,a dragei noastre SICA ,o realizatoare de exceptie cu daruire si dragoste sfanta.
MULTUMIRI PENTRU POSIBILITATEA VIZUALIZARI acestui mesaj minunat

STANA, 13.05.2014, 13:26

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion