Publicitate

Iubiti si caini vagabonzi - Vizualizare online

  • Currently 7.00/10

7.0 steluţe (28 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Mihai Constantinescu Iubiti si caini vagabonzi

Categoria: Animale
Primita de la: genose (nu este autorul)
Vizualizari: 4693 in total, 1 pe zi
Descarcari: 355 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Ei da,inafara faptului ca de cate ori ascult aceasta melodie ,mi se umple ochi de lacrimi,iubesc si animalele la general.Nu fac diferente intre ele,toate indiferennt de natura lor ,se ataseaza de oameni,daca sti si tu, ca om ,sa le daruiesti dragoste,ingrijire,atentie.Atunci ei te rasplatesc pe deplin.Nu putem exista fara ele,viata noastra nu ar avea nici un rost.Sa nu radeti de acest lucru,pentru ca asa este,ne-am plictisi,poate ca vom intelege acest lucru atunci cand este prea tarziu si ramanem fara ele.Ca si toata natura cu tot ce exista in ea,si aceste animale,fac parte din noi,si din viata noastra.Si prin ele cunoastem ce este prietenia,recunostinta,mila,compasiunea,si faptul ca ne pasa de aproapele nostru,indiferent care este acela.Si nu uitati,daca un om isi vinde sau schimba prietenul,ca nu-i mai corespunde dintr-un punct de vedere,animalele nu o fac niciodata,vin dupa tine din dragoste,nu din interes.Atunci dragi prieteni,haideti sa le onoram.Gemira din Satu Mare.

gabriela mihali, 14.12.2010, 02:22

AR FI MULT DE COMENTAT ,DAR MULTUMESC ,SUFAR PTR. FIECARE ANIMALUT CHINUIT SI NEMINCAT ,IUBITI ANIMALELE ,NECONDITIONAT ,CIINELE ESTE CEL MAI DEVOTAT PRIETEN ,MULTUMESC !!!!!!!!!!!

katrinel, 01.06.2011, 01:00

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion