Publicitate

Jocul vieţii - Vizualizare online

  • Currently 8.87/10

8.9 steluţe (150 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: “Poate că Dumnezeu va dori să cunoşti multe persoane nepotrivite înainte de a cunoaşte persoana potrivită, pentru ca, atunci când o vei cunoaşte în sfârşit, să ştii să fii recunoscător.” Gabriel Garcia Marquez “Şi-acum te-ntreb, încă mirată, Cu jocul ce l-ai început, Vei înţelege tu vreodată, Ce mult în viaţă ai pierdut? “ Teodora Buiţă P.S. Îmi cer scuze pentru deranj, dar vă rog mult să postaţi această prezentare şi să anulaţi ce am trimis anterior, deoarece a trebuit să fac o mică modificare, o greşeală pe care am observat-o după ce trimisesem deja prezentarea la dvs.! Cu mulţumiri şi mii de scuze! Şi mai sper că nu va apărea şi acest P.S., care e doar pentru dvs., nu pentru public! Teodora Buiţă

Categoria: Dragoste
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 12645 in total, 3 pe zi
Descarcari: 730 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (19)

Minunat!
Felicitari pentru creatie !
Imaginile si muzica sunt bine alese si sunt in concordanta cu versurile compuse de dumneavoastra .
Cu respect si admiratie, sami_sonya(adriana)!

sami sonya adriana, 25.01.2011, 01:34

Foarte frumos!
Felicitari!

Andonia

Andonia / Delia, 25.01.2011, 02:19

Exceptional !!!

Sincere felicitari !

Felicia & Edy / Felicia` / Felicia & Georg / Felicia / Edy & Felicia, 25.01.2011, 03:31

FELICITARI SI MULTUMITI .....OPREZENTARE PLINA DE PASIUNE, DE DRAGOSTE...

Anca5, 26.01.2011, 02:28

“Sunt multe lucruri în viaţă care îţi atrag privirea, dar puţine lucruri care îţi atrag inima…, urmăreşte-le pe cele din urmă!” (Michael Nolan)
Şi cum eu sunt o romantică de când mă ştiu, bineînţeles că acesta a fost principiul după care mi-am urmat drumul în viaţă! Iar când mi se întâmplă uneori să întâlnesc persoane asemănătoare mie, cum sunteţi dvs., dragi doamne, care văd că îmi împărtăşiţi gusturile, mă bucur nespus!
Mii de mulţumiri pentru aprecierile şi cuvintele deosebite la adresa prezentării mele!
Cu aceleaşi gânduri alese,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 28.01.2011, 09:02

Gabriel García Márquez-Viata este lucrul cel mai bun din cate s-au inventat vreodata.
Viata nu este ce ai trait, ci ce îti amintesti ca ai trait si cum ti-o amintesti pentru a o povesti.
Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea.
Dragostea este la fel de importanta precum mancarea. Dar nu hraneste.
Daca sciu ca aceasta prezentare este frumoasa , e mult prea putin . Asa ca am sa scriu ca aceasta poezie este superba si tare mi-ar placea sa gasec un volum cu poeziile tale si sa-l citesc. Felicitari!Sa ai parte de o viata si o iubire frumoasa si snsibila precum iti sunt toate poeziile.

Geta / Geta B / Cineva care a renuntat sa mai expuna , dar caruia ii place frumosul, 24.01.2012, 02:49

Ma bucur de randurile scrise de Geta,subscriu pentru-ca gandesc la fel,si mi-a placut prezentarea inca din 24 ian 2011 dar nu obisnuiam sa scriu,despre ce simteam fata de diaporamele care imi sensibiliza sufletul.Am deosebita placere sa revin ca sa multumesc si sa felicit un talent atat de autentic. Multumesc ca existi si esti langa inimile noastre :) cu drag O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 24.01.2012, 06:24

Doamna Geta, mă bucur sincer de reîntâlnire! Constat că m-aţi întâpinat cu acelaşi stil elegant, cu care m-aţi obişnuit deja, cu citate şi cuvinte frumoase! Aşadar, eu vă urez din toată inima, bine aţi revenit şi mulţumesc pentru tot! Să ştiţi că mi-a fost dor de dvs.! Cât priveşte dorinţa dvs. de a citi şi alte versuri ale mele, intraţi pe site-ul meu de poezie
http://teodora-buita.webs.com/ şi poate veţi avea o surpriză plăcută!
Ca o completare la cele scrise de dvs., referitor la subiectul prezentării mele, aş mai adăuga că: “Adevăratul risc în viaţă constă într-o viaţă fără riscuri. Nu poţi câştiga dacă nici măcar nu intri în joc.”(Robin Sharma)
Aceeaşi dorinţă şi din partea mea pentru dvs., să vă fie viaţa frumoasă, încununată cu tot ce vă doriţi, în primul rând oferind şi primind iubire!
Cu cele mai alese sentimente,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 24.01.2012, 17:09

Dragă O.K., îmi voi începe răspunsul la comentariul dvs., printr-o frază foarte cunoscută a lui Robin Sharma: “A asculta pe cineva cu atenţie este unul dintre cele mai bune moduri de a arăta respect şi de a construi o relaţie profundă. Oamenii nu mai au timp, răbdare să asculte. Ascultaţi cu interes real ce au ceilalţi de spus şi veţi vedea două lucruri: veţi înţelege corect ce au de comunicat şi în plus, veţi câştiga aprecierea, respectul, prietenia şi chiar şi dragostea lor.” Aşa-i că are perfectă dreptate? Dacă eu nu ascultam atentă tot ce voiaţi să-mi transmiteţi, şi dvs. la fel, probabil că nu ne-am fi apropiat atât de mult şi nici nu am fi ajuns să ne cunoaştem atât, într-un timp relativ scurt!
Aşa cum i-am spus şi doamnei Geta, mă bucur sincer de reîntâlnire! Cu persoane sensibile şi iubitoare de poezie, cum sunteţi amândouă, pentru sufletul meu, fiecare întâlnire este ca o sărbătoare!
Aceleaşi calde mulţumiri pentru aprecierile şi cuvintele frumoase, lăsate cu atâta delicateţe!
Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 24.01.2012, 17:15

Multumesc frumos pentru-ca mi-ai raspuns si tot odata apreciez prima parte a raspunsului dat pentru-ca exprima un adevar universal.Eu cunosc aceasta pagina cu pps-uri de trei ani,mi-a placut foarte mult si imi place.Mai mult iti poti exprima o parere sau un amanunt care iti atrage atentia,uneori acel amanunt este hotarator ca sa-l descrii despre pps.Si in fiecare din noi se ascunde o personalitate unica,nu putem fi ca la indigo,daca amanuntele care ne caracterizeaza ne apropie sau ne departeaza de anumite persoane,atunci asta e!Am avut bunul obicei de a-mi cere scuze daca parerea mea supara pe cineva,ceea ce in ultimul timp am omis sa o fac,imi cer scuze cu aceasta ocazie daca prin exprimarea gandurilor mele am oprimat pe cineva fara voie.Indiferent de circumstante stiu ca fiecare are dreptul la o parere,si eu respect parerea fiecaruia,sansa pe care mi-o doresc si eu daca cineva vrea sa ma asculte.Va multumesc pentru atentie,si primiti scuzele mele sincere cu aceasta ocazie :) Cu drag O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 25.01.2012, 03:07

Dragă O.K., vă rog să primiţi aceleaşi sincere mulţumiri pentru atenţia pe care mi-o acordaţi, dar, în acelaşi timp, mesajul dvs. m-a tulburat şi m-a nedumerit! Nu am înţeles rostul acelor scuze!? Să vă scuz, pentru ce? Că m-aţi făcut să vă îndrăgesc, că întotdeauna v-aţi exprimat frumos, delicat, cu mult bun simţ, că v-aţi dovedit un suflet sensibil, asemănător cu al meu? Pentru mine, şi în mod sigur, pentru oricine, acestea sunt calităţi care te atragă, atunci când le înâlneşti, şi nu defecte! Prezenţa dvs. caldă, aşa cum am mai spus-o, de fiecare dată, pentru mine este o bucurie şi oricând vă voi întâmpina cu acelaşi drag! Aşadar, vă rog mult, să nu mai aud de scuze, sper că aţi înţeles că între noi nu este cazul! Şi apoi, draga mea, viaţa este atât de scurtă, încât nu se merită să punem chiar totul la suflet, să ne necăjim pentru orice... Când aveţi o problemă, întrebaţi-vă: ‘”va mai conta peste un an sau doi?”, şi dacă răspunsul este “nu”, gândiţi-vă bine dacă merită să vă irosiţi atât de mult pentru ea! Sunt probleme, care atunci când apar, ne supărăm atât de tare..., pentru ca mai târziu, să constatăm că totul nu a fost decât o furtună într-un pahar cu apă!
Cu prietenie,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 25.01.2012, 16:47

Multumesc,dar pentru mine conteaza sa nu supar pe nimeni. :) Si nu cred ca este potrivit sa povestesc,dar precizez ca virtual nu cunosc care este impactul real al impresiilor mele cu privire la diaporame,insa in viata zilnica nu am .... nu stiu ce cuvant potrivit sa folosesc.Am sa spun acum ceva care o sa ma caracterizeze ca pe o persoana lipsita de modestie.Pentru mine nu sunt probleme de comunicare,indiferent de nivel intelectual sau social,ma simt bine in fiinta mea,folosesc cuvinte obisnuite sa ma fac inteleasa,si asa sunt perceputa de absolut toata lumea,ca sa precizez:copii,tineri,tinere,maturi,etc... am foarte multe momente cand sunt pur si simplu interpelata fara vreun motiv anume,si bineinteles ca ascult ce mi se spune.Am fost curioasa si am intrebat o singura data pe o doamna de ce imi vorbeste fara sa ma cunoasca.Raspuns : pentru-ca aveti o figura placuta,care te invita la dialog.Desi situatia este permanenta,si asa ceva devine o obisnuinta,am ajuns la concluzia ca asa trebuie sa fiu oriunde in viata reala si pe virtual.De ce nu mi-as dori ca prin scuzele mele sa-mi fie acceptate toate impresiile bune sau gresite,pentru-ca asa este fiecare unic si liber sa creada cum simte cu inima.Cam asta-i! :) multumesc,si imi cer scuze ca poate am scris prea mult.Eu cu admiratie :) O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 26.01.2012, 05:01

Iti multumesc pentru adresa pe care mi-ai dat-o a situ-lui tau.M-am delectat si mi-am facut o zi frumoasa prin prisma poeziilor tale. Mi-au mers direct la inima si intr-adevar Valentina Bobina Vucovan are dreptate in prefata . Poeziile tale sunt atat de romantice, sincere , pline de noblete si delicatete. Nu-mi ramane decat un nobil si sincer MULTUMESC pe care ti-l transmit din toata inima si astept noi prezentari. Succes si multa inspiratie! Numai cu permisiunea ta pot sa postez pe pagina mea de facebook una dintre aceste minunate poezii?
Sa ai un an plin de inspiratie si pli de dragoste pura !
Cu mult drag si mii de multumiri,

Geta / Geta B / Cineva care a renuntat sa mai expuna , dar caruia ii place frumosul, 26.01.2012, 07:18

Mulţumesc, dragă O.K., pentru sinceritate! Din cele mărturisite, observ cu plăcere că, ceea ce alţii au văzut la dvs., în întâlniri directe, am simţit şi eu la fel, chiar dacă la nivel virtual, şi anume, că sunteţi o persoană sinceră, deschisă, amabilă, cu un suflet frumos, şi credeţi-mă că eu când am spus că mă bucură de fiecare dată întâlnirea noastră, aşa şi este! Se spune că persoanele care se aseamănă, se atrag, şi uitaţi că încă o dată, această lege a universului se confirmă!
Aşadar, mii de mulţumiri pentru darul special, pentru stropul de bucurie oferit, mai ales că v-aţi răpit din timpul dvs., ca să o faceţi! Eu consider, aşa cum am mai spus-o, că cel mai important dar pe care putem să-l facem, este acela de a oferi cuiva din timpul nostru, pentru că timpul este cea mai preţioasă resursă.
Cu aceleaşi sentimente şi gânduri frumoase,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 26.01.2012, 23:36

Mă bucur, d-na Geta, că v-a plăcut site-ul meu de poezie! Pentru că sunteţi o persoană minunată şi mi-aţi mărturisit într-un comentariu că vă plac versurile mele, am vrut să vă ofer şi eu un micuţ dar şi totodată, să ne cunoaştem mai bine. Nu ştiam că aveţi pagină de facebook, mi-ar face plăcere să vă văd, deşi, în general, mă feresc să-mi dau datele personale pe aceste pagini de socializare, tocmai pentru ca unii să nu se folosească de ele în alte scopuri! Normal că aveţi acceptul meu şi puteţi posta orice poezie doriţi! Să-mi spuneţi numai pe care o alegeţi şi dacă doriţi, v-o scriu eu, ca să nu vă mai chinuiţi să o copiaţi de pe site!
Mulţumesc pentru urări, pentru tot! Vă doresc un an bun, cu împliniri de vise şi realizări depline!
Cu aceleaşi sentimente şi gânduri frumoase,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 27.01.2012, 00:36

Imi cer scuze ca intervin,dar si eu cred ca facebook trebuie evitat,incercati varianta clasica,mail direct. Cu drag :)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 27.01.2012, 01:51

Foarte frumoasa prezentarea ta. Mi-a adus aminte de o fata pe care candva am iubit-o enorm de mult. Dar ea nu a stiut sa aprecieze ...:(

Andrei6, 04.02.2012, 12:39

Mulţumesc pentru apreciere, dl. Andrei! Că v-a plăcut prezentarea mea, m-am bucurat, dar, în acelaşi timp, m-am întristat că v-a răscolit sufletul cu amintiri dureroase! Ce pot să spun, decât că pierderea este a ei, dacă nu a ştiut să aprecieze frumuseţea unei iubiri adevărate, curate şi frumoase! Atât de rar ne întâlnim cu ea, iar atunci, când cerul ne binecuvâtează oferindu-ne-o în dar, cea mai mare greşeală ar fi să nu ne străduim să o păstrăm, să nu ştim să o preţuim, să nu învătăm să ne bucurăm de această nepreţuită comoară!
Dar, cum viaţa îşi urmează drumul ei firesc, probabil că şi în calea dvs. a venit cu noi oportunităţi, din moment ce deja vorbiţi la trecut şi aceasta este foarte bine! Eu una aşa sper şi aşa vă şi doresc, o viaţă plină de iubire!
Şi fie ca, de Valentine’s Day, să vă bucuraţi de o zi bogată în surpize frumoase, să iubiţi şi să fiţi iubit!
Cu cele mai frumoase gânduri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 11.02.2012, 16:44

Profunzimea realizarii izvorata din sentimentul adevaratei trairi sunt exprimate in mod sincer avand fondul sfaturilor de la suflet la suflet care-l regasesc in deosebitele prezentari personale de o deosebita valoare.pe care le apreciez si multumesc Domnului pentru Harul cu care va inzestrat.Sunt impresionata de placuta armonizare imagini si coloana sonora prin care ati ales sa sensibilizati suflete atasand versurile special create de dvs.Cu tot respectul si aprecierea va multumesc si va doresc impliniri in tot ce realizati.

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA, 22.05.2012, 22:14

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23450 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 7 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion