Publicitate

La mulţi ani, mama! - Vizualizare online

  • Currently 8.75/10

8.8 steluţe (154 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Nimic nu-i mai de preţ ca o iubire Curată şi gingaşă, asemeni unei flori, Ea este pentru suflet izvor de nemurire, E cântecul vieţii în sute de culori! Pentru că sunteţi cele care înseninează viaţa, pentru că ştiţi ce înseamnă sacrificiul şi numai cand priviţi către copiii voştri, cu dragoste şi duioşie, daţi lumii mai multă frumuseţe şi culoare, pentru că sunteţi gingaşe şi puternice în acelaşi timp, pentru că sufletul vostru ştie să primească şi mai ales să dăruiască iubire... şi pentru tot ceea ce reprezentaţi..., cu smerenie, cu recunoştinţă şi cu dragoste, mă înclin şi vă aduc, în această zi specială, omagiul meu! “LA MULŢI ANI!” Teodora Buiţă

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 18630 in total, 5 pe zi
Descarcari: 1239 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (3)

e foarte frumos!!!

ponea vasilica, 04.03.2010, 10:03

Versurile sunt de o sensibilitate deosebita. Montajul este reusit. Felicitari! Poate ca (daca ar fi sa fac o observatie) ar fi trebuit sa lasi scrisul cu mai mult timp. Inca odata: Felicitari!

Emilia2, 05.03.2010, 10:04

Multumesc pentru aprecieri, pentru idei, pentru tot! Intotdeauna am avut inclinatie pentru arta, pentru poezie, pentru frumos, iar acum, ma bucur ca am gasit modalitatea de a le si combina, bucurandu-i si pe altii in acelasi timp! Pentru aceasta ii multumesc din suflet si echipei „nicepps.ro”, pentru ca mi-a dat posibilitatea sa o fac, postandu-mi pe acest site prezentarile! Frumosul intodeauna a sensibilizat sufletele si de aceea va doresc tuturor sa aveti parte toata viata de atingerea lui!
Cu toata stima,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 07.03.2010, 10:43

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion