Publicitate

La mulţi ani, prieten drag! - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.76/10

8.8 steluţe (192 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Prieteni
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 23.10.2010
Vizualizari: 28569 in total, 8 pe zi
Descarcari: 1490 in total, 0 pe zi

Descriere: Prietenia este una din mângâierile vieţii şi poate cel mai de preţ tezaur al sufletului nostru. Tocmai de aceea, un prieten bun trebuie întotdeauna păstrat ca pe-o comoară! Sunt foarte puţini aceştia, dar există şi cu adevarat trebuie să ne considerăm norocoşi, atunci când destinul ni-i scoate în cale. Unui astfel de prieten, îi dedic şi eu, cu tot dragul, de ziua lui, această prezentare, împreună cu urarea mea simplă, dar caldă şi plină de încărcătură emoţională, de “La mulţi ani!”
O îmbrăţişare de departe, cu cea mai mare sinceritate şi afecţiune!
Teodora Buiţă

Publicitate

Comentarii (12)

Superb.Felicitari Teodora.

Maria / Marika, 24.10.2010, 03:30

foarte frumos .
melodia este in concordanta cu textul si imaginile .
felicitari !

maretia iubirii, 24.10.2010, 13:38

Vă mulţumesc, d-na Maria, pentru cuvintele frumoase, precum şi pentru faptul ca vi-aţi răpit din puţinul timp pe care îl aveţi, nu doar ca să-mi vizionaţi prezentarea, ci să îmi şi scrieţi, în semn de apreciere! Sunt convinsă că sunteţi o persoană caldă şi deschisă, care ştie să-şi manifeste bucuria, atunci când îi place ceva, aşa cum aţi făcut şi cu prezentarea mea, aducându-mi acea mulţumire, pe care fiecare şi-o doreşte, atunci când constată că munca depusă nu a fost degeaba! Nu ştiu când este ziua dvs., şi de aceea, mă puteţi considera, aşa cum şi eu o voi face de acum, un prieten de departe, care vă dedică şi dvs. acest pps., împreună cu o îmbrăţişare caldă!
Cu gânduri alese,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 26.10.2010, 00:40

Aceleaşi sincere mulţumiri şi pentru “Măreţia iubirii”. O persoană cu un pseudonim atât de special, e clar că nu poate fi decât o fiinţă delicată şi sensibilă, cu un suflet mare, care ştie să aprecize frumosul şi mai ales sentimentele deosebite! Aşa-i că am ghicit, draga mea? Dacă aţi mai vizionat şi alte prezentări de-ale mele, aţi văzut că şi eu, în toate poeziile compuse de mine, exact despre aceste sentimente deosebite vorbesc şi probabil că şi în viitor tot la fel o voi face, fiindcă le consider cele mai profunde şi mai frumoase din toate! Cât priveşte prezentarea, fiindcă vi-a plăcut, aşa cum i-am scris mai sus şi doamnei Maria, eu mă simt onorată dacă o veţi considera un mic cadou de la un prieten de departe, pentru atunci când va fi ziua dvs.!
Cu gânduri frumoase,
Teodora Buiţă

P.S. Şi fiindcă astăzi este o mare sărbătoare creştină, “Sfântul Dumitru”, tuturor purtătorilor acestui nume le doresc un cald “La mulţi ani!” şi fie ca această zi să le aducă multă bucurie şi tot ce îşi doresc!
Cu toată stima,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 26.10.2010, 00:54


Abia acum am reusit sa vizionez aceasta minunata minunata prezentare.
Este extraordinar de frumos totul. Fiecare imagine, fiecare cuvant emana sensibilitatea celei care a creat-o. Felicitari, doamna Teodora!

Ruanna / Pussa / primavara51, 18.01.2011, 10:38

Draga mea vizitatoare,
Vă mulţumesc pentru aprecierile frumoase, făcute nu doar prezentării, ci şi persoanei mele! M-a emoţionat aerul dvs. primăvăratic, cu adieri de cuvinte calde, ce emană gingăşie, dragostea pentru poezie, pentru frumos şi exact sensibilitatea de care mi-aţi vorbit mie! Vă aştept oricând cu drag!
Cu cele mai alese gânduri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 15.02.2011, 08:05

MULTUMIM DRAGA PRIETENA -TEODORA- ALATURI DE UN PRIETEN ADEVARAT ESTE CU NEPUTINTA SA AJUNGI LA DEZNADEJDE.

LOLO / MIOARA / lolita, 23.10.2011, 05:02

Dragă Lolo,
Ce surpriză plăcută pentru mine, să constat că mi-aţi făcut onoarea de a mă încadra în categoria „prieteni”! Vă mulţumesc! Şi cum eu obişnuiesc ca încrederii să-i răspund cu încredere şi prieteniei cu prietenie, vă zic acum: „Fiţi binevenită în cercul meu!”
Există un motto minunat la romanul “Vin ploile” - citat din Erich Maria Remarque: “Îţi plac nemţii? - Nu. Îţi plac americanii? - Nu... Atunci cine îţi place? Răspunsul a fost: prietenii mei”. Şi cu aceasta cred că am spus totul!
Cu prietenie şi cele mai alese gânduri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 23.10.2011, 13:31

Vă mulţumesc doamna Teodora Buiţă pentru această minunată prezentare pe care mi-o oferiţi cadou de ziua mea de naştere care se apropie cât de curând.
Şi fiindcă mâine este o mare sărbătoare creştină, "Sfântul Dumitru", tuturor le spun: Credinţă , Lumină şi Iubire !

maretia iubirii, 24.10.2011, 11:37

Draga mea,
Mă bucur de reîntâlnire! Nici nu îmi vine să cred că a trecut deja un an de când ne-am scris aici! Şi mă bucur şi pentru faptul că, fără să ştiu, v-am oferit prezentarea chiar în preajma zilei dvs.! Aceasta da, coincidenţă fericită!
Şi fiindcă o vorbă poate clădi un suflet, atunci când ne conectăm la armonie şi iubire, cum dvs. aţi ales pseudonimul celui mai măreţ sentiment, permiteţi-mi, aşadar, pe lângă această prezentare, să îmi alătur şi caldele urări prieteneşti de „LA MULŢI ANI!” şi să aveţi parte mereu în viaţă de iubire, acest sublim dar! Fie ca bucuriile să vă fie depline, visele să ajungă la împlinire şi rugăciunile să primească răspuns!
Aceleaşi sincere urări, tuturor sărbătoriţilor, pentru mâine, de „Sfântul Dumitru”!
Cu sentimente alese,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 25.10.2011, 04:49

Foarte frumos conceputa felicitarea si de mare folos celor care doresc sa impleteasca cuvintele pentru a comunica ceva frumos celor dragi, dar sunt in lipsa de inspiratie... Am vizionat-o de cateva ori cu mare placere si am gasit acolo ceea ce as fi spus unei persoane dragi, dar nu m-as fi priceput sa imbin ata de elegant versuri, imagini si melodie... Asa ca... mii de multumiri Teodora, m-ai scos dintr-un mare impas cu superba ta felicitare!!!

Cernat Tatiana, 05.02.2012, 13:38

Mă bucur sincer, dragă Tatiana, că v-a plăcut prezentarea mea şi mai ales că v-am putut fi şi de ajutor, fără să ştiu! Îmi cer scuze de întârzierea răspunsului, dar eu abia acum v-am văzut întâmplător mesajul, căutând un comentariu dintr-o altă prezentare, la care voiam să răspund ! Dacă mai aveţi vreodată nevoie de vreo felicitare şi sunteţi în impas la capitolul inspiraţie, puteţi apela cu încredere şi promit să vă ajut!
Cu prietenie,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 10.08.2012, 00:13

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 3 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion