Publicitate

La multi ani! (2) - Vizualizare online

In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Oras in sarbatoare la olteni,cei care atunci cand isi fac un gard,pun o scandura si scriu pe ea "ETC" ! La multi ani,urmasi ai lui Amza Pellea !

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: atics (este autorul)
Vizualizari: 5762 in total, 4 pe zi
Descarcari: 1399 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

Nici nu ştiţi câtă nostalgie şi dulci amintiri mi-a trezit prezentarea dvs.!
Nu am mai fost demult în Craiova. Deşi nu sunt olteancă, studiile superioare acolo mi le-am făcut, iar vizualizând frumosul dvs. pps, m-am trezit deodată cu atâtea amintiri minunate năvălind peste mine...!
Mulţumesc pentru bucuria făcută, de a mă întâlni cu trecutul meu!
De la mine, ca de obicei, aveţi 10 steluţe!
La mulţi ani, dl. Alin!
Vă doresc ca Noul An să fie bun şi generos cu dvs. şi cei dragi, să vă aducă tot ce speraţi, să vă împlinească cele mai înalte aspiraţii şi cele mai ascunse vise!

Cu cele mai alese gânduri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 26.12.2015, 15:26

Am observat ca anii de liceu ne leaga de colegi si de dirigintele care ne-a cocolosit 4 ani ( cel putin pe mine,care eram favoritul lui ),pe cand anii de studentie ne leaga de locuri mai mult decat de oameni.
De unii colegi din facultate abia daca ne mai amintim,nu mai suntem toti prieteni,avem un grup restrans,dar locurile unde am fost studenti,sau pe care le-am vizitat nu le uitam niciodata.
Ma bucur daca v-am trezit interesul pentru pps-ul meu si daca va este dor de Craiova,va pot spune doar :”tineti aproape”, pentru am poze din Craiova mai multe decat de la Paris,Londra,Viena,Grecia.Dubai.Trebuie doar sa le tai partea de jos pentru ca multe sunt populate,in unele apar si eu.La fel se va intampla si cu Viena,sau cu celelalte.
Un AN NOU BUN,va doresc ! Sa fiti sanatoasa si multumita sufleteste in fiecare zi,pentru ca atunci inseamna ca sunteti fericita si implinita !

atics, 27.12.2015, 08:57

Nu am fost niciodata in Craiova dar e frumoasa ,multumesc pentru
favoarea de-a o vizita datorita tie,Angelica.

Angelica1, 11.01.2016, 09:07

Si mie imi place Craiova foarte mult,dar eu chiar nu as putea sa spun ca sunt orase care nu-mi plac ! Cred ca fiecare e frumos in felul lui,cu conditia sa fie curat si ingrijit.

atics, 15.01.2016, 02:10

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 7 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion