Publicitate

LEDA și lebedele.(Averio) - Vizualizare online

In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Legende, iubiri, artă, muzică, balet... Povestea unui amor furat, de un erotism predilect, care a īnflăcărat mintea și inspirația artiștilor din toate timpurile, din toată lumea… O dantelărie marcată de tema și simbolismul lebedelor: dragostea, grația, puritatea, frumusețea, visarea, echilibrul, eleganța.

Categoria: Dragoste
Primita de la: Averio (V.I.) (este autorul)
Vizualizari: 1517 in total, 2 pe zi
Descarcari: 84 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Deşi nu corespund principiilor mele de viaţă, furtul şi īnşelăciunea, mai ales cānd e vorba despre cel mai frumos şi curat sentiment, iubirea, aşa cum a procedat iubăreţul Zeus, mai ales că la el nu era vorba nici măcar de o mare şi unică iubire (din cele citite, am īnţeles că Zeus a avut o mulţime de aventuri...), tu ai īmbrăcat aşa de īncāntător totul, pe un fond muzical īncărcat şi el de emoţie, că m-am lăsat şi eu furată de poveste!
Mulţumiri şi felicitări, dragă Veronica, pentru tot frumosul transmis, o dantelărie de graţie, gingăşie, sensibilitate şi multă emoţie!

Cu drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 29.03.2018, 08:47

Dacă am reușit să transmit putină emoție, motivată de povești de dragoste, sunt fericită. Inseamna că am atins o coarda sensibila a celui ce ne urmarește.
Multumesc mult pentru amabillitatea comentariului care este cu atīt mai pretios cu cāt vine din parea unei adevarate profesoare in materie.
Cu drag, Averio

Averio (V.I.), 30.03.2018, 09:45

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 7 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion