Publicitate

Lumea ieşită din comun - VI - Vizualizare online

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: O mică enciclopedie a lucrurilor extraordinare; mistere neelucidate, istorie neconvențională, fenomene inexplicabile, tehnologii revoluționare, oameni extraordinari și recorduri extreme.

Categoria: Educationale
Primita de la: Cipri (este autorul)
Vizualizari: 449 in total, 7 pe zi
Descarcari: 115 in total, 1 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Cum sa nu īncurajezi un autor inspirat si perseverent care a gāndit și a dus la capăt proiecte tematice de amploare, cu pps-uri deosebite, cu subiecte care au necesitat și multă muncă pentru documentarea și realizarea lor.......
După alte 3 pps pe tema ciudatelor lucruri īntāmplate in lumea noastră, adaug și alte note de 10 și felicitări pentru ideea și realizarea lor de către foarte harnicul CIpri.
Aflānd atātea lucruri īn cea mai mare parte puțin sau deloc cunoscute, urmăm īndemnul aceluiași mare īnțelept Socrate, de care aminteam īntr-un comentariu anterior...
"Știu că nu știu nimic, și nici măcar asta nu știu".
Spunānd că nu știe nimic, Socrate nu este un ignorant sau nu īncearcă să afirme inutilitatea cunoașterii.
Aceasta nu este o abdicare sau un motiv de resemnare ci este dimpotrivă, primul pas pentru a putea cunoaște ceva. "ȘTIU CĂ NU ȘTIU NIMIC, DAR ȘTIU CĂ POT ȘTI MAI MULT DECĀT ȘTIU".

Adrian TOIA, 12.10.2019, 09:41

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion