Publicitate

Mănăstirea Ciolanu. Jud. Buzău. - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.54/10

8.5 steluţe (28 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Crestine
Primita de la: Diegis (este autorul)
Data: 12.07.2012
Vizualizari: 4427 in total, 1 pe zi
Descarcari: 367 in total, 0 pe zi

Descriere: Vatra de ortodoxie romaneasca.

Publicitate

Comentarii (2)

Draga Diegis ,
Intimplarea face ca eu sa petrec 6 luni pe an relativ aproape de acest loc , plin de incarcatura istorica si artistica . Il cunosc in detaliu si ne straduim , eu si sotul meu , sa-l facem cunoscut si altora . Ma bucur ca l-ai prezentat . Pacat ca tabara de sculptura este lasata in paragina . Ar fi un obiectiv turistic profitabil , probabil ca este unic in Europa .
Apreciez prezentarea ta , felicitari ,
rcalin

rcalin, 13.07.2012, 11:20

Doamna multumesc pentru aprecire. Nu mai pot adauga decat ca sunt de acord cu dumneavoastra. Multe tabere de creatie din Romania au avut aceasi soarta (arta este incompatibila cu maneaua..mai ales cea politica). Fata de alte manastiri aceasta a reusit sa se dezvolte an de an, ce ne facem cu cele izolate si fara nici un fel de ajutor (vezi Jacu Roman, de exemplu). Chiar si la Ciolanu se impune o amenajare decenta, si implicit o marcare clara, a drumului catre schit. In loc de panouri care interzic camparea ar fi mult mai utile amenajari in acest sens. O taxare decenta, si niste servicii asisderea ar fi un real folos atat pentru manastire cat si pentru turisti sau enoriasi. Pana la o situatie ideala eu ma multumesc sa prezint concetatenilor cat mai multe obiective de real interes in speranta ca vor deveni interesati sa le viziteze si protejeze.
Numai bine va doresc

Diegis, 16.07.2012, 04:43

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22610 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 7 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion