Publicitate

Mănăstirea Frăsinei. Jud. Vâlcea. - prezentare PowerPoint

  • Currently 9.17/10

9.2 steluţe (30 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Crestine
Primita de la: Diegis (este autorul)
Data: 05.08.2011
Vizualizari: 5852 in total, 2 pe zi
Descarcari: 454 in total, 0 pe zi

Descriere: Monument de istorie si ortodoxie romaneasca.

Publicitate

Comentarii (4)

...iata ca , inca odata va multumim pt. tot ceea ce faceti pt. noi , de a ne aduce prezenta lumii crestine in fatza noastra . Aceasta Manastire are un mare dar , pt. cei din licee , pt. ca multi elevi trimit aici acatiste pt. reusita la examene si nu numai.....!!!!!!!
Are un mare har si trecere la toate nevoile noastre si trecant prin aceasta zona , Valcea-Sibiu , ar fi pacat sa nu treceti si pe la aceasta Manastire.
Nu mai zic , de zona pitoreasca si drumul pana acolo.....!!!!!

PS: M-as bucura daca si dvs.(autorul) ati vizita din toate prezentarile care le-ati facut cu Manastiri , cat mai multe din aceste daruri primite de la Dumnezeu, deoarece mai devreme sau mai tarziu va va schimpa viata , in bine.

Nelu, 05.08.2011, 02:55

Va multumesc pentru aprecierile adresate. In cea ce priveste vizitarea obiectivelor pe care le prezint in PPS-uri ( manastiri, cetati, pesteri, etc...)va pot informa, cu deplina sinceritate, ca mai intai le vizitez (fotografiez, ma informez asupra datelor definitorii sitului, etc..) apoi atrec la crearea unei prezentari. Posibil ca unele date sa fie neconcordante cu realitatea, fie din gresita mea interpretare, fie din evolutia in timp a evenimentelor ce au avut loc din momentul vizitei mele pana la momentul postarii prezentarii. Oricum eu vreau sa fiu cat mai impartial si sa prezint numai date generale care sa poata incita "cititorul" la a se deplasa la fata locului pentru o mai profunda documentare.

Diegis, 06.08.2011, 05:10

......ma bucur foarte mult ca le-ati si vizitat pe toate care le-ati trimis. Chiar nu stiu cum si cand ati avut timp , la cate ati postat si cand mai aveti timp si pt. a le face , deci chiar va compatimesc , in sensul bun.......!!!!!!

Oricum , sunt foarte bine venite si mai ales scoate realitatea tarii noastre care defapt , va fi "Tara aleasa de Mantuitorul nostru Iisus Hristos" , la a doua venire a Sa , pe Pamant (se pare ca ar fi zona Fagarasului sau o alta zona mult mai bogata duhovniceste).

Nelu, 08.08.2011, 04:40

Timp este, depinde numai cu ce-l ocupi. Eu nu stau "la plaja", nu ma infund prin baruri si nici nu sant dornic de agape "pe cinste". Prefer sa citesc materiale pline de informatie cauzala, sa fac iesiri in aer liber si sa-mi cunosc tara (si nu numai) din toate unghiurile posibile (etnografie, folclor, istorie, munti, pesteri, arheologie, traditii, e.t.c.).
Cu bine !

Diegis, 10.08.2011, 06:05

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22890 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion