Publicitate

Magia Craciunului - Vizualizare online

  • Currently 8.30/10

8.3 steluţe (33 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.Sarbatori Fericite!La multi ani!

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Stela Roman (este autorul)
Vizualizari: 6442 in total, 2 pe zi
Descarcari: 494 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

Stela chiar tu esti binecuvantata pentru-ca ceea ce inspira lucrarile tale este optimismul,originalitatea care molipseste pe oricine si chiar asa este,vizionand si citind versurile te poti imagina plutind fericita si implinita cu sufletul.Foarte frumos,felicitari si multumesc.Fie ca iubirea sa te insoteasca mereu pentru-ca ea este cheia inspiratiei, Sarbatori fericite si un sincer La multi ani! Cu drag Angy

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 17.12.2011, 18:31

Multumesc mult Angela,este mult adevar in cuvintele tale,iubirea este cheia inspiratiei mele,iubirea fata de Dumnezeu,fata de familie si fata de semeni.Fi binecuvantata draga Angy.Craciun Fericit si Sarbatori de iarna pline de bucurie !

stela / Stellinna / stelina / stela roman, 18.12.2011, 01:26

Tu Stela esti steaua binecuvantata care aduci in inimile noastre lumina sfanta,caldura si dragostea Fie ca Mosul sa-ti aduca tot ce-ti doresti.Un an nou cu bucurii,sanatate si multa inspiratie.

vio / viorica purdel / viorica / vio / v, 18.12.2011, 10:51

Multumesc mult Vio pentru caldura din vorbele tale.Mos Craciun sa soseasca si la tine cu multe urari de sanatate, bucurie, implinire si o sanie plina de daruri si pupici....
Sarbatori Fericite si un Craciun de Poveste !

stela / Stellinna / stelina / stela roman, 18.12.2011, 11:58

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23320 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 10 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion