Publicitate

Mama - prezentare PowerPoint

  • Currently 5.86/10

5.9 steluţe (14 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Dragoste
Primita de la: Stryczek Tatian / Tatiana Stryczek / Stryczek Tatiana / Tatiana Stryczek / tatiana (este autorul)
Data: 23.11.2009
Vizualizari: 6976 in total, 2 pe zi
Descarcari: 526 in total, 0 pe zi

Descriere: Oare cine nu si iubeste maicuta?

Publicitate

Comentarii (3)

FRUMOASA PREZENTARE ! CIT MAI EXISTA ,IUBITI-LE ,RESPECTATI-LE SI ALINTATI-LE PE ACESTE FIINTE CARE V-AU DAT VIATA,CACI NUMAI PINA LA PLECAREA LOR MAI SINTETI COPII.
CU DRAG SI FELICITARI

ARIES, 24.11.2009, 02:34

Aries, iti multumesc din suflet pentru apreciere. Iti doresc numai bine si sarbatori fericite. Tatiana

Stryczek Tatian / Tatiana Stryczek / Stryczek Tatiana / Tatiana Stryczek / tatiana , 05.12.2009, 00:44

Mama este fiinta careia ii suntem datori cu un respect profound, careia ii multumim pentru faptul ca ne-a adus pe lume si ca alaturi de Dumnezeu a contribuit la existenta noastra, daruindu-ne cel mai frumos cadou pe care il putem primi cu inima deschisa: viata. Tot ceea ce avem si tot ceea ce vom avea , viitorul, prezentul si trecutul il datoram mamei, celui mai bun prieten pe care il avem alaturi in clipe grele.

Primul zambet, primul pas, primul cuvant, o carte de povesti frumoase, copilaria cu toate tainele ei sunt strans legate de aceeasi persoana care descrisa cu ajutorul cuvintelor pare ireala. Ochii ca niste lumanari sclipitoare, gura ca un trandafir imbobocit, zambetul ca un curcubeu dupa o ploaie calda de vara alcatuiesc figura draguta a mamei.

Mama este o floare sfântă care îmi este îngrijitor, dar mai presus de toate îmi este şi prietenă. Este ca o carte de poveşti ce îmi dezvăluie ce este bine si ce este rău, ce este drept şi nedrept, frumos sau urât, ce lucruri sunt cinstite şi care nu sunt, modul cum să treci prin această lume cu “capul sus”. Chipul ei cel blând şi surâzător îmi este cusut cu fir de aur în inimă ce-l port in suflet mereu, iar ori de câte ori îmi este greu, face ca totul să devină mult mai uşor şi mai plăcut.

Este lumina vieţii mele ce nu se stinge niciodată ce străluceşte in mine ca steaua de pe cer, ea este leagănul de poveşti ce mi-a mângaiat copilăria şi a făcut ca orice zi petrecută alături de ea să fie o zi de basm. Este luceafărul ce apare in noaptea misterioasă reuşind să dezvăluie totul cu lumina lui.

Când mama îmi este alături mă simt mult mai bine, mă strânge la pieptului ei şi ascult cum îi bate inima aşa de tare de parcă sta să iasă din piept. Mă iubeşte aşa de mult incât dragostea ce mi-o poartă mă ajută să trec peste orice. Aş vrea să ramână lânga mine, să îmi zâmbească cu ochii mari si limpezi, să ştie să mă alinte, să mă ajute când am nevoie de ea.

Numai mama face ca totul să mi se pară uşor, ea are întotdeauna cea mai bună soluţie la problemele mele, numai ea ştie să îmi aline suferinţa sau să mă incurajeze pentru a capăta incredere in mine, este singura care mă poate face să mă simt cea mai importantă persoană din viaţa ei.

Eu la rândul meu o iubesc şi o preţuiesc, dragostea pentru ea o pot asemăna cu un trandafir roşu, proaspăt aflat in zorii dimineţii cu bobiţe de rouă deasupra şi deasemenea aceasta este puternică precum o stâncă ce nu poate fi mişcată de nimeni niciodată.

În încheiere îmi doresc ca fiecare copil fie mai mare sau mai mic să nu uite niciodată că mama este cea mai de preţ comoară pe care o avem, este cea care ne călauzeşte paşii în viaţă, fiind singura femeie ce merită să-i fie acordată importanţa cu adevărat necesară.

Dumnezeu sa binecuvinteze fiecare mama din lumea aceasta, incepand cu mama mea. Amin.

Anca6, 15.10.2011, 04:51

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22840 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 40 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion