Publicitate

Marrakech, Marruecos - Vizualizare online

  • Currently 0.00/10

0.0 steluţe (0 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Maroc, numit oficial Maroc - este o țară suverană situată în Africa de Nord, Africa de Nord, se invecineaza cu Oceanul Atlantic și Marea Mediterană. Este separat de Europa prin strâmtoarea Gibraltar

Categoria: Ciudatenii
Primita de la: jesús Mota (este autorul)
Vizualizari: 2865 in total, 3 pe zi
Descarcari: 348 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Vă rog să-mi permiteţi să vă întreb dacă această lucrare era pregătită pentru a fi publicată cu ocazia zilei de 1 aprilie. Oricare ar fi răspunsul, difuzarea unor informaţii false cu bună ştiinţă (dezinformare sau rea-voinţă;) face parte din terorismul intelectual. Cei care n-au fost în locul acela vor putea crede că aşa arată oraşul „prezentat″ iar toate aceste imagini prezentate ca fiind din Marrakesh vor ramâne definitv în spaţiul virtual.
Dau doar câteva exemple. Marrakesh este supranumit „oraşul roşu″. De aceea primul lucru pe care îl sesizezi în acest montaj sunt casele albastre. Ele (trei sau patru imagini) sunt din Maroc, de la Chefchaouen, însă cam 500km mai la nord.
Dar în acest montaj despre Marrakesh se găsesc şi:
- ruinele romane de la Volubilis cca 450km distanţă
- cascada Ouzoud Falls - aflată la cca 150km
- un hotel, Erfoud le Riad, aflat la o distanţă de 357km
- vopsitoriile din Fes - patrimoniu UNESCO - The Leather Tanneries of Fez cca 500km mai la nord
- Kasbah of Ait Benhaddhou aflat la cca 200 km mai la sud
- turnul Hassan din Rabat cca 320km distanţă
- lămpile decorative din aramă de la Mausoleul lui Mohamed V din Rabat
- o proprietate de vânzare din Munţii Atlas (Atlas Mountains, Sir Richard Branson’s Kasbah Tamadot)
- imagini din deşertul Sahara (într-adevăr ultimele două destul de aproape)
Montajul s-ar fi putut numi MAROC. În plus sugerez autorului să nu masacreze total limba română. Dacă doreşte să se facă înţeles, decât să publice informaţii de genul „Shorfa sunt descendenţi ai lui Mohamed prin intermediul fiicei sale Fatima on-line căsătorit cu Ali″, cu puţin efort găseşte texte în limba română.
De exemplu:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Marrakech
https://ro.wikipedia.org/wiki/Maroc

sanda michaela, 07.05.2017, 09:10

Hola Sandra, perdón por mi Rumano es el del traductor de google yo copio y pego, ojala supiese algún idiomas pero bueno, a lo referente al pps tampoco te se decir es lo mismo, busco en Wikipedia y copio y pego, poco mas te puedo decir si es verdad o no, tambien lo siento, y referente a las fotos te puedo decir lo mismo uno pone en el busca Marruecos y salen fotos, que podía a ver investigado si son de ese pais puede ser pero si hay alguna es sin mala intención, perdón por todo y un saludo.

https://es.wikipedia.org/wiki/Marruecos
https://es.wikipedia.org/wiki/Marrakech

jesús Mota, 08.05.2017, 00:59

Dar cum aveţi curajul să faceţi o prezentare despre Marrakesh dacă nu ştiţi nimic despre acest oraş? Atunci dece nu căutaţi informaţii?
Sau credeţi că pentru România este bine chiar şi astfel? Nu este! Am curaj să întreb deoarece sunt ghid turistic.
Dacă nu cunoaşteti DELOC un subiect, dece îl publicaţi într-o ţară străină, într-o limbă pe care n-o înţelegeţi? Puteţi face montaje cu flori sau cu pisici dar nu despre obiective turistice pe care nu le cunoaşteţi

(Pero, ¿cómo tener el valor de hacer una presentación sobre Marrakech si usted no sabe nada sobre esta ciudad? ¿Por qué no buscar la información?

¿O pensar para Rumania es bueno y así? No es! Me atrevo a preguntar, ya que son guía turístico.
Si usted no sabe en absoluto un tema, ¿por qué publicar en un país extranjero, en un idioma que no entiende? Se puede editar con las flores o los gatos, pero no sobre los lugares de interés que no sabe)

sanda michaela, 08.05.2017, 05:09

Bueno como veo que es la mas espabilada,y creo que no ha leído bien la introducción, el powerpoint va de Marruecos y mas fotos de Marrakech, pero la introducción lo pone claro es sobre MARRUECOS fíjese listilla

jesús Mota, 12.05.2017, 16:06

Stimate Jesus Mota, am citit nu numai introducerea, am citit si titlul lucrarii: Marrakesh.
Eram obişnuită ca imaginile să fie din oraşul prezentat (nu din toată ţara unde este oraşul acela).
Abia acum am înţeles dece lucrarea dumneavoastră se încadrează la categoria ciudăţenii!!! Aţi reuşit să ne prezentaţi un oraş pe care nu-l cunoaşteţi, ilustrat cu imagini care nu ştiţi de unde sunt. Şi chiar să daţi explicaţii suplimentare pentru lămurirea cititorilor încăpăţânaţi. Felicitări!

sanda michaela, 15.05.2017, 14:43

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion