Publicitate

MARY, DID YOU KNOW(Maria, știai?) - Vizualizare online

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: “Maria, știai că Băiețelul tău e Creatorul lumii?/Maria, știai că într-o zi Băiețelul tău va fi Ȋmpăratul lumii?/Știai că Băiețelul tău e mielul perfect al Raiului?” Versuri pline de înțelesuri, de sensibilitate, de credință. Melodia aparține unui grup muzical american a capella-Pentatonix. Combinație fericită, ce te face să simți Sărbătoarea Crăciunului, ca fiind începutul vieții. Vă doresc Sărbători pline de lumină, de sănătate și înțelegere. PS. Îmi cer scuze pentru eventualele neconcordanțe la traducere, asta depinde de fiecare calculator/laptop. La mine se derulează la secundă.

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Vizualizari: 1038 in total, 1 pe zi
Descarcari: 106 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (3)

Dragă Cristina, tu ştii că mai ales în preajma marilor sărbători, gândul ni se îndreaptă spre cei dragi, cu urări şi gânduri bune! Printre ei, prietenii mei, acum te numeri şi tu şi mă bucur că s-a întâmplat ca destinul să ne aducă împreună, chiar dacă, deocamdată, doar virtual, fiindcă eşti o persoană sensibilă, deosebită!
Acum, când cu nostalgie şi părere de rău privesc la anul care pleacă, când se apropie ora de bilanţ, vin cu emoţie şi recunoştinţă, să îţi mulţumesc pentru că mi-ai fost mereu alături aici, şi cu amabilitate şi bunăvoinţă mi-ai vizualizat, notat şi comentat unele din prezentările mele!
Îţi transmit, de asemenea, sincere mulţumiri şi felicitări pentru încântătoarele tale lucrări, ce transmit multă sensibilitate şi frumos, cu care ne-ai bucurat în acest an!
Draga mea, îţi doresc, ca anul care pleacă, să ia cu el tot ce te-a durut, ce te-a întristat sau te-a supărat, iar cel ce vine să-ţi împlinească toate speranţele, tot ce visezi!

CRĂCIUN FERICIT! LA MULŢI ANI, cu sănătate, bucurii şi împliniri!

Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 24.12.2017, 18:49

Teo, îți mulțumesc din toată inima pentru prietenie, pentru cuvintele frumoase, pentru urări.
Regret că uneori nu am fost mai prezentă pe site, prin notari sau comentarii, din motive stric personale. Unul dintre motive este timpul, care nu a fost de partea mea nici să lucrez mai mult.
Îți doresc și eu să ai un an nou cu bucurii, sănătate, și vise împlinite.

Cu multă prietenie,
Cristina

Cristina G, 29.12.2017, 00:40

Doresc lui Admin, colegilor mei dar și celor care vizitează acest minunat site, o viață frumoasă, în care să vă regăsiți spiritul liber, copilăria pe care toți o avem într-un colțisor de suflet.
Noul an să vă aducă multă sănătate și numai bucurii.

Tuturor, un sincer, din inimă La mulți ani!

Cu mult respect,
Cristina G.

Cristina G, 29.12.2017, 00:41

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23350 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 23 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion