Publicitate

Matterhorn & Zermatt.(Averio) - Vizualizare online

In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Elveția: Vârful Matterhorn și tragica lui „cucerire”de acum 150 de ani, micuțul orășel ecologic Zermatt, încântător. Povestiri impresionante, emoționante despre locuri, oameni mândri, tenace și întâmplări care ramân în istoria lor şi a lumii...”

Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: Averio (V.I.) (este autorul)
Vizualizari: 1948 in total, 1 pe zi
Descarcari: 353 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

Hallo Averio (V.I.)
Asa dar te-ai tinut de promisiunea facuta in pps-ul meu "Bernina Expres" de a face o calatorie in Elvetia. Iti aduci aminte ?
Mai mult ..... ai facut un pps demn de toata lauda !
Flicitari ! Felicitari pentru extrem de detailata descriere a zonei si a istoriei atat de sbuciumata a cuceririi acestu varf. MATTERHORN.
Cu stima Helmut

Helmut Gürtler, 24.10.2016, 04:04

D-le Helmut ,
Recunosc, mi-am dorit si mai mult sa vad Elvetia dupa ce v-am cunoscut lucrarile, dar realitatea la fata locului depaseste orice inchipuire. Si daca mai adaug emotiilor, amanuntele de la sursa, nu-mi ramine decit sa-mi scot palaria in semn de respect.
Am fost incintata de munti, de Natura, de povesti, de realitati, dar si de oamenii care nu cedeaza in fata lor.
Va multumesc pentru aprecierea care ma onoreaza, tinind cont ca vine din partea unui profund cunoscator al acestul subiesct, care ne-a adus impreuna. Toata stima, Averio

Averio (V.I.), 25.10.2016, 09:52

Deşi, după cum ştii, dragă Veronica, marea mea iubire este marea, totuşi, aşa cum i-am mărturisit şi d-lui Helmut, într-un comentariu la o prezentare a dânsului, şi muntele îmi este drag. Mă atrage cu măreţia lui, cu tainele ascunse, îi admir farmecul şi frumuseţea sălbatică, cu toate minunăţiile pe care le oferă, dar totodată îmi inspiră şi o oarecare teamă, la gândul atâtor vieţi sacrificate din dragoste pentru el, din dorinţa de a-l cuceri şi a-i atinge maiestuozitatea!
Valeriu Buţulescu spune că „În natură nu există urât, tot ce a săvârşit Dumnezeu este desăvârşire”, şi aşa şi este!
Iar tu ai reuşit să redai, în încântătorul tău videoclip, prin imagini ce-ţi taie respiraţia, muzică superbă şi texte deosebite, într-un stil emoţionant, tocmai această desăvârşire a naturii!
Mulţumiri şi felicitări pentru tot frumosul trăit de tine şi împărtăşit acum nouă, pentru marea bucurie simţită în această plimbare virtuală de neuitat, la care mi-ai fost un ghid minunat!
Cu mult drag, Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 05.11.2016, 18:01

Multumesc din suflet Teodora, pentru aprecierile tale.
Fara falsa modestie, eu nu am facut decit sa transpun in slid-uri lucruri si intimplari pe care nu le stiam, dar care m-au impresionat extrem de tare si de acea am dorit sa le impartasesc si altora, care ar dori sa le cunoasca.
Ma simt ma bogata cu fiecare lucru nou pe care il aflu si mai recunoscatoare tuturor celor care imi urmaresc, cu rabdare, prezentarile.
Cu drag si respect Averio

Averio (V.I.), 08.11.2016, 07:21

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23540 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 8 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion