Publicitate

Meditatie... - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.65/10

8.7 steluţe (40 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Diverse
Primita de la: edy (este autorul)
Data: 27.04.2011
Vizualizari: 5383 in total, 1 pe zi
Descarcari: 346 in total, 0 pe zi

Descriere: Sunt incapabil să vă ofer Ónţelepciunea. Cel care pretinde că o poate face vă minte deja, fiţi sigur!

Adevărul este incomunicabil şi el nu ţine de competenţa maestrului, ci de faptul că adevărul este viu.

Cu drag,
Edy

Publicitate

Comentarii (7)

Draga Edy !
Cu toata ingaduinta de care sunt eu capabil pot sa-ti spun ca acest material este o vie demonstratie de felul cum arata un necredincios care isi pune toata sperantele in propriile sale puteri si conceptii !
Nu vreau sa intru in polemica cu dumneavoastra, nu vreu sa va contest inteligenta si sistemul filozofic dar in ceea ce credeti, foloseste doar ca o simpla meditatia si atat fiindca nu se regaseste in realitatea traita!
Tot ce spuneti sunt invataturi ale unui maestru Budist. Oricat de sofisticate idei ati emite, oricat de sincer va-ti ingrijora de capcanele invataturilor religioase Crestine, oricate stelute ar primi materialul postate pe acest site, sunt si vor ramane miliarde de crestini care vor crede ca Isus Cristos este : CALEA, ADEVARUL si VIATA !
Tot cu acelas drag, IOAN

IOAN / IOAN HUSZAR / HUSZAR IOAN, 29.04.2011, 08:46

Draga Ioan,

Incep prin a va multumi pentru faptul ca ati privit acest colaj, va multumesc pentru cuvintele adresate, va multumesc pentru criticile pe care DVS le considerati potrivite pentru acesta prezentare, va respect parerea chiar daca nu v-o imartasesc.
Ati spus ca nu vreti sa intrati in polemica, insa ati facut-o. Eu insa nu o sa o fac sub absolut nici o forma, desi as putea, insa ca un credincios ce sunt, voi refuza acest dialog pe acesta tema .
In incheiere ma inclin in fata dvs, si va multumesc pentru intelegere.
Va multumesc.
Cu drag,
Edy

edy, 30.04.2011, 11:05

Draga Edy,

Spui ca esti incapabil sa ne oferi intelepciunea ! Te contrazice acest raspuns .
Gura celui drept este un izvor de viata, dar gura celor rai ascunde violenta. Ura provoaca certuri, dar dragostea acopera toate greselile.(PROVERBE 10:11,12)
Nu sunt un intrigant, sau un fanatic religios, de aceea simt acest raspuns, venit de la dvs, ca o piatra ce a acazut de pe inima mea !
Aveti tot respectul meu ! De ce nu si toata admiratia sincera pentru calitatea colajului.
Cu drag si prietenie
IOAN

IOAN / IOAN HUSZAR / HUSZAR IOAN, 01.05.2011, 09:57

Draga Ioan,

Nu cred ca este fair play sa avem o discutie acum, aici, pe un site care nu ne apartine, in fata unor privitori care, poate nu-i intereseaza discutia noastra. Va multumesc inca o data pentru faptul ca-mi scrieti, va multumesc pentru faptul ca sunteti privitor al prezentariolor mele, va multumesc pentru ca sunteti critic al prezentarilor mele, asta imi demonstreaza mai mult decat va inchipuiti si nu in ultimul rand...va multumesc ca ""apreciati"" pana si numarulor stelutelor primite...
Daca-mi permiterti am si eu o parere, si anume:eu cred sunt om liber sa citesc si sa impartasesc semenilor mei orice cred eu de cuviinta, mai cred ca dvs ca un om liber ce sunteti puteti sa-mi impartasiti parerea sau nu, sa alegeti sa priviti prezentarile mele sau nu....mai cred ca totul este relativ in viata si in principui nimeni nu greseste, ci doar sunt pareri diferite.
Uneori poate nu vedem padurea din cauza copacilor, va-ti gandit la asta?Mai cred ca exista batalii pe care e bine sa le ocolesti, sa le refuzi, nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.
V-ati gandit ca ca am putea avea multe de discutat si poate sa fim chiar de aceiasi parte a baricadei....

Multumesc .

Cu drag,
Edy

edy, 01.05.2011, 23:11

Excelenta prezentare, Edy! Am o intrebare: cui ii apartin cuvintele (ideile)?

Chris, 01.05.2011, 23:25

Draga Chris.

Multumesc mult pentru aprecieri, si mai ales pentru faptul ca sunteti privitor al prezentarilor melele. Referitor la ideile din prezentarile mele... citesc multi autori pe acesta teme, personal imi place acest gen, impartasesc aceste cuvinte, iar cu ideile pe care le consider interesante din punctul meu de vedere, imi fac un conspect, si incerc sa fac o prezentatre.
Personal apreciez psihanaliza, SI ca metoda de tratament si ca o cale spirituala. Ceea ce deosebeste in mod evident psihoterapia psihanalitica de celalte metode psihoterapeutice este cautarea sensului.
In psihanaliza, (cred eu) clientul, se insanatoseste si pentru ca isi regaseste sufletul, adevarata sa identitate. Iesirea din fantasma este doar o alta denumire pentru eliberarea de iluziile care ne tin prizonieri in propria noastra minte, in propria noastra realitate interna.

Cu drag,

Edy

edy, 02.05.2011, 02:26

Pe e-mail putem dezvolta subiectul... Pe curand,

Chris, 02.05.2011, 03:20

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion