Publicitate

Împreună în lumea copiilor - Vizualizare online

  • Currently 8.27/10

8.3 steluţe (11 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Copiii sunt copii, oriunde în lume. Indiferent de ţara din care provin, cu toţii au dorinţa de a se juca, fie cu alţi copii, fie cu animale. Dovadă stau fotografiile din materialul următor, pentru care nu mai este nevoie de niciun comentariu. Fie că eşti adolescent sau matur, nu uita că să te joci, niciodată nu este târziu sau contraindicat.

Categoria: Bebe, Copilasi
Primita de la: Cipri (este autorul)
Vizualizari: 6917 in total, 4 pe zi
Descarcari: 635 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (3)

Ata de duios este acest pps, insotit de o voce care iti arata cat de trecatoare sunt toate. Si totusi ceva ramane....Felicitari Cipri

maia / angi, 23.07.2015, 21:17

Subscriu şi eu mesajului trimis de maia!
Emblematice mi se par scenele teatrelor de război unde copii stau pe ţeava tancurilor. Eu îi văd ca mesageri ai păcii (şi nu ai războiul, aşa cum, din păcate, încă doresc unii "lederi" ai planetei. Încă....)

Diegis, 25.07.2015, 06:31

multumesc maia/angi,multumesc Diegis pentru comentarii.copii sunt copii oriunde s-ar afla si gasesc in orice un prilej de joaca,datoria celor mari este sa le ocroteasca jocul si sa nu piarda niciodata copilul pe care-l mai poarta inca in suflet.

Cipri, 29.07.2015, 23:23

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23450 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion