Publicitate

Muntele,liniștea sufletului - Vizualizare online

  • Currently 7.95/10

7.9 steluţe (920 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: O superbă prezentare despre frumusețea munților noștrii !

Categoria: Natura
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (nu este autorul)
Vizualizari: 12264 in total, 4 pe zi
Descarcari: 724 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Doua surprize placute pe ziua de astazi...poate chiar mai multe pot sa adaug...fericita zi. Dar diaporama vorbeste singura in frumusetea ei,nu poti sa mai adaugi decat felicitari si sincere multumiri.:) O zi minunata tuturor !

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 10.08.2012, 04:22

Frumuseţea şi bogăţia eterna a naturii, liniştea şi armonia ei se transmit tuturor iubitorilor de drumeţi montane. 8-> Citatele sunt relevante, iar muzica este şi ea superbă. Felicitări şi pt. postare şi d-nei Sica pt. compoziţie. :)

nanu, 10.08.2012, 13:16

Superba realizare a DOAMNEI SICA este o adevarata ambianta și chemare la prețuirea bogației naturale de mare preț MUNTELE și BRAZI datatori de linște si pace sufleteasca ,un mesaj placut armonizat daruit din suflet și postat in semn de apreciere și respect dovedit de apreciabila IPMINA/MULȚUMIRI SINCERE/.

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA / STANA CIRLA TIMISOARA / stana, 11.08.2012, 12:46

Emoționante comentarii !... Sper ca și doamna Sica să le vadă pentru că dumneaei merită toate laudele ! Pentru mine a primi aceste superbe prezentări și apoi a le posta , este o bucurie , bucuria de a împărtăși frumusețea . Vă doresc din suflet numai bine !

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 12.08.2012, 06:31

Hello Ipmina,thanks for the presentation. Charles

Karel Hofmann, 10.08.2013, 10:13

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 19 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion