Publicitate

Muntele Templului - IERUSALIM - Vizualizare online

  • Currently 7.03/10

7.0 steluţe (34 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Muntele Templului - o privire asupra locurilor neaccesible publicului… Preferabil de a viziona această prezentare după ce aţi vizionat - "Ierusalimul cel Sfânt" - categoria Educaţionale

Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: Iosi S. Avni (nu este autorul)
Vizualizari: 9420 in total, 2 pe zi
Descarcari: 607 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Va multumim ca ne oferiti atat de multe informatii utile prin traduceri, cat si prin compozitii personale pps despre istorie si nu numai.
Felicitari tineti-o tot asa! Chiar avem ce vedea !

G.P. / Geta, 11.07.2009, 22:42

La rândul meu fetelor Naomi Şi Geta vă mulţumesc că aţin adăgat aceste cuvinte în comentarii. Păcat că nu o fac mai mulţi căci acestea ne sunt singurele profituri după munca depusă, cel puţin să cunoaştem părerile celor care le vizionează, pentru a ne da forţe noi şi a răspunde unor cerinţi spre a putea satisface dorinţa acestora.
Toate bune,
Iosi S. Avni

Iosi S. Avni, 11.07.2009, 23:14

CAUT CUVINTE PE CARE SA LE UNESC IN FRAZE DIN CARE VREAU SA MA INTEEGETI CA NU AM PUTERE SA MA EXPRIM CATA DRAGOSTE SI ADMIRATIE AM PT. TOATA ECHIPA NICEPPS, CASINT CONSTIENTA , CA DEPUNETI EFORTURI, MUNCA PT. ANE PREZENTA IMAGINI CARE MERITA MULTUMIRILE NOASTRE ......IN AFARA DE MULTUMIRI VA DORESC NUMAI BINE SI SUCCESE,SANATATE SI DOAMNE AJUTA.....

ANCA / ana / ANKA / DENISA, 22.04.2010, 15:43

Multumesc.

Over^Lord, 06.02.2011, 14:24

Am fost in Ierusalim de 3 ori, si nu am avut voie sa vizitam Muntele Templului, dar prin intermediul acestei prezentari chiar l-am vizitat si va multumesc foate mult.
Dupa cum am spus am fost de 3 ori in excursie in Israel, iubesc aceasta tara si admir poporul israelian pentru tot ce a realizat, de aceea va multumesc din suflet pentru toate prezentarile despre Israel si astept cat mai multe.
Va doresc sanatate si tot binele din lume d_stra si echipei nicepps.

Coca1, 11.06.2011, 14:26

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion