Publicitate

MUZEUL ERMITAJ - II - PICTURI - Vizualizare online

  • Currently 4.59/10

4.6 steluţe (32 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: MUZEUL ERMITAJ - II - PICTURI Muzeul Ermitaj este una din cele mai mari, mai vechi şi mai importante galerii de artă şi cultură din istoria lumii. Imensele colecţii ale Ermitajului sunt expuse în variate edificii, dintre care este cea mai mare Palatul de Iarnă, care a fost reşedinţa oficială a protipendadei ruseşti. Colecţia Muzeului Ermitaj conţine exemplare din diferite epoci ale picturii mondiale, precum şi alte colecţii, inclusiv obiecte ale Coroanei Ruse, mare varietate de bijuterii de Fabergé şi cea mai mare colecţie existentă a fostului Imperiu Ţarist din Europa Orientală şi Asia Occidentală.

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Hapca / Ioan Hapca (nu este autorul)
Vizualizari: 10149 in total, 2 pe zi
Descarcari: 681 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Domnul Hapca e atat de incult incat traduce numele "Flora", celebru pentru cei ce deschid cartile de cetire, cu 'Floarea'.
De asemenea nu are idee ce inseamna PABELLON.
Ridicolul traducerilor folosite de dumnealui - vezi FEMEIA surprinsa in adulter - dovedeste ca domnia sa nu a deschis o carte de pictura sa afle cum se cheama acele celebre tablouri in romaneste: Femeia adultera.
Gestul acestui profesor de tara e semnificativ pentru indulgenta cu care este tratat FURTUL INTELECTUAL in Romania. Nu e cazul ca domnia sa sa afle de "copyright infringement", dar macar cei care il publica pe acest website ar putea sa fie mai atenti. Mizeria umana vine in toate formele si dimensiunile.

Criticon, 21.02.2009, 16:46

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion