Publicitate

Înţeleptul din noi... - Vizualizare online

  • Currently 7.32/10

7.3 steluţe (158 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Un Înţelept nu se teme de moarte pentru ca el ştie ca moartea e o minciuna. El a trait şi va trai mereu. Un Înţelept ştie că e nemuritor. Mereu a fost şi va fi.

Categoria: Diverse
Primita de la: edy (este autorul)
Vizualizari: 25804 in total, 8 pe zi
Descarcari: 1479 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (16)

Mi se pare ,corect si bine pus conceptul de iubire universala!

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 17.03.2011, 02:42

De acord. Ar trebui sa ne reeducam.Poate asa am deveni mai buni, mai mai intelegatori, mai intelepti

vio / viorica purdel / viorica / vio / v, 17.03.2011, 12:30

Ma uimesti Edy!!! Salut Divinitatea din tine, Inteleptule! De unde ai "cules" informatiile care sunt cuprinse in aceasta prezentare?

Chris, 22.03.2011, 11:21

merita 10 stelute , se bucura sufletul cand il citesti.

tina1, 02.06.2011, 23:59

Multumesc tuturor pentru cuvintele alese...Multumesc pentru ca sunteti privitori si critici a prezentarilor mele, si pentru asta ma inclin in fata domniilor voastre....
Multumesc Angela pentru aprecierea conceptului de iubire universala...Iubirea universala este o forma extinsa a iubirii individuale. Iubirea e cu adevarat puterea lui Dumnezeu atragand totul spre el. E o forta de nestavilit.
....

Multumesc Vio, pentru indemnul de a devenii mai buni, mai intelegatori, mai intelepti...Tot ce a existat vreodată este înca aici. Şi-a schimbat forma numai.Stii poate uneori nu vedem padurea din cauza copacilor...

Multumesc Chris, poate uneori ceea ce scriu in aceste prezentari sub pseudonimul rain2eden sunt lucruri controversate de unii, si mai "grele" pentru altii, imi place sa "rasfoiesc" si sa transmit uneori prin filtrul gandurilor mele ceea ce citesc, alteori redau pasaje care personal m-au impresionat...

Multumesc Tina...pentru mine inseamna foarte mult daca sufletul tau s-a bucurat la vizionarea acestei prezentari...Daca ai nevoie de iubire, dăruieşte iubire.... Dacă ai nevoie de sprijin, dăruieşte sprijin. ...Dacă ai nevoie de un prieten, fii tu prieten.

Cu drag,
Edy

edy, 03.06.2011, 04:52

BINECUVANTARI SI RASPLATIRI DIVINE pentru aceasta realizare,UN PROFUND MESAJ SPIRUTUAL SI PLIN DE CALAUZIRE ,acest mesaj imi umple sufletul de o mare bucurie ca am avut sansa sa-l vizualizez si mai ales sa primesc spirital un minunat si INTELEPT INDRUMAR.APRECIERI SI FELICITARI MERITATE.

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA / STANA CIRLA TIMISOARA / stana, 23.07.2011, 09:39

Intradevar cred ca sufletul este principal

marian9, 11.08.2011, 12:31

Multe semne masonice am intalnit in aceasta prezentare, apoi multe conceptii yoghine precum: tu detii controlul, a ta este puterea, trebuie doar sa crezi, esti una cu Dumnezeu, cum sa fii una cu Dumnezeu?? O dai in luciferism !!! Daca nu stai sa analizezi cuvintele, la prima vedere prezentarea pare OK, pare ceva inteligent. Deci doar pare. Eu nu vreau sa jicnesc pe nimeni dar trebuie discernamant in a distinge albul de negru; sa nu amestecam, deci, conceptia yoghina, conceptia New Age cu intelepciunea lui Dumnezeu...

Elena J., 21.01.2012, 06:20

Multumesc pentru aceasta prezentare, care arata inca o data, dorinta permanenta si nestavilita a omului de a-L descoperi pe Dumnezeu.
Dumnezeu este neschimbator, EL a fost si este EL.
Dumnezeu ne-a dat cele 10 porunci pentru a avea ordine si pentru a stii care este prioritatea in viata. Nu te poti mantui respectandu-le, caci numai Dumnezeu te poate mantui, dar te poti oglindi in ele, sa vezi unde gresesti, unde haina iti este patata.
Prima porunca spune: EU sunt Domnul Dumnezeul tau.
EU care te-am scos din Egipt printr-o mare biruinta, care te-am dus prin mijlocul Marii Rosii..... EL se recomanda, aceasta este cea mai mare fagaduinra pentru noi.
Prin aceasta prima porunca, Dumnezeu spune : omule nu-ti mai pierde vremea alergand dupa idoli, alti dumnezei, dupa idolii moderni, bani, chiar voi insiva, crezi ca daca alergi dupa bani, ii vei gasi? , daca alergi dupa intelepciunea ta o vei gasi?
Cauta Imparatia lui Dumnezeu si toate celelalte le vai avea pe deasupra, intepciune, bunatate, dragoste, ... bani,.. tot de ce ai nevoie.
Lucifer a incalcat aceasta prima porunca, la fel Adam si Eva au dorit sa fie ca Dumnezeu, la fel Iuda cel care l-a tradat pe Isus, a dorit sa il manevreze pe Dumnezeu cu intelepciunea lui, si putem avea alte multe exemple... eu, tu......
Vestea buna pentru noi este ca daca eu, tu, noi, ne marturisim pacatul si cu umilinta si sinceritate ne asumam vina, Dumnezeu este milstiv si drept si ne va curati, si na va ierta toate faradelegile noastre.
Multumim lui Dumnezeu pentru aceasta mare fagaduinta.

Alexandra Dragomir / Alexandra, 22.01.2012, 07:12

Si noi uneori dorim sa fim intelepti, egali sau chiar mai mult decat Dumnezeu. Sa luam locul lui Dumnezeu
Doamne este o iluzie pentru noi sa gandim ca putem cultiva singuri cu propriile noastre puteri intelepciunea, puterea, dragostea in noi. Prin eforturi omenesti, metode de educatie, cultura, putem schimba doar comportamentul nostru exterior, de suprafata, putem obtine doar succese efemere, funii de nisip.
Noi singuri nu ne putem schimba, noi suntem locul din care porneste problema pacatului, mandria, ingamfarea, gelozia, invidia...
Numai Dumnezeu ne poate schimba sa fim nascuti din nou.
Multumesc pentru prezentare, Inteleptul prezentat este unic Dumnezeu.

Marian Florescu / Marian, 22.01.2012, 08:19

Multumesc pentru prezentare.
Multumesc Elenei pentru profunzimea comentariului, care arata diferenta intre intelepciunea oamenilor si intelepciunea lui Dumnezeu.
Aceasta imi aminteste despre convertirea Sf. Apostol Paul, convertire care s-a realizat in doua etape progresive.

Prima etapa, cand lui Saul, “evreu printre evrei, drept, fara cusur, bun orator”, i s-a revelat Dumnezeu.
Pentru Saul, “tot ce fusese castig, a devenit paguba, gunoi” in comparative cu intelepciunea si lumina lui Dumnezeu.

A doua etapa a convertirii autentice, cand Saul, s-a lepadat de sine, de intelepciunea lui, de calitatile lui (caci de multe ori in calitati se ascunde pacatul) si I-a lasat loc lui Dumnezeu sa lucreze in el, ca Dumnezeu sa vorbeasca prin el cu intelepciunea Sa.
A devenit Apostolul Paul pe care noi il avem in mintea si inima noastra.

Ioana / Ion / Ioan, 22.01.2012, 09:26

Multumesc Edy pentru prezentare.
Multumesc Elenei pentru ca ne face sa vedem intelepciunea lui Dumnezeu.

“Cineva i-a aruncat un colac de salvare unei persoane care dadea disperat din maini in mijlocul unui lac. Omul s-a apropiat si s-a agatat de colac, a iesit din apa si a inceput sa strige :
M-am salvat, m-am salvat......
In realitate trebui sa spuna :
M-a salvat cel ce a aruncat colacul, eu doar m-am prins de el.“

Tot asa noi ne credem intelepti, uneori de buna credinta, facem lucruri bune, dar nu vedem ca Dumnezeu prin planul Sau, lucreaza in noi, noi doar ne-am apropiat si am primit cuvantul lui Dumnezeu. Deci si noi trebuie sa facem ceva.

Oliviu / O Liviu / Olivia / Olga si Ameli, 22.01.2012, 09:53

In data de 17.03.2011 am facut o precizare,in comentariu ca este bine punctat conceptul de iubire universala,si fara aceasta diaporama tot asa as fi gandit facandu-mi propria mea analiza fara sa ma gandesc pe ce isi intemeiaza alte persoane viata personala.Eu am aceasta parere pentru-ca libertatea de exprimare,proprie fiecarei persoane este o optiune personala a fiecaruia.Romania este o tara crestin-ortodoxa,dar totodata sunt si alte orientari de cult religios... in cadrul populatiei,poate cineva impune ce religie sa imbratisam??.... fara sa vorbim de ingradirea libertatilor??...ar fi multe de vorbit,dar aici nu vad personal nimic iesit din intelepciunea lui Dumnezeu,pentru-ca nu ma intereseaza cu adevarat nimic in afara credintei pe care o am mostenita de la parinti si prin botez. Cu toata iubirea mea pentru toti si pentru toate va iubesc sincer si din inima, cu drag :) Angy

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 22.01.2012, 10:58

Ma inclin in fata domniilor voastre pentru ca sunteti privitori a prezentarilor mele, multumesc de asemenea pentru ca imi trimiteti aceste mesaje, multumesc pentru ca sunteti critici a colajelor mele, multumesc nu in ultimul pentru ca existati si va invit sa vizionati cateva prezentari power point pe care le-am creea intentionat sub ID-ul rain2eden, intrucat sunt prezentari putin mai "grele" ca sa ma exprim asa....."VideoClipe..." " Despre dragoste..." "Meditatie..." "O picatura despre...." "Solitudine...." etc...etc...etc...si de ce nu "Terra II" si "Cate de mici suntem noi..." create sub ID-ul www_edy
MULTUMESC.

Pentru STANA CIRLA, Marian, Elena, Alexandra Dragomir, Marian Florescu, Ioana, O Liviu, Angela

Cu drag,
Edy

edy, 24.01.2012, 06:32

Am revazut cu drag aceasta prezentare excelenta...in virtutea faptului ca am avut si am in continuare o impresie excelenta a tuturor creiatiilor tale personale.Poti sa apreciezi ca psiholog o situatie critica dar nu toti isi fac autoanaliza ba mai mult te trimit cu gandul ca trebuie sa fim si actori buni si sa acceptam umilintele la varste in care mai important e sufletul si echilibrul interior.Inca cred ca si tine in pace interioara si echilibru a relatiilor intre oameni.Aveti tot respectul meu sincer,si nu numai pentru tine,sunt cred o prietena pentru toata lumea din ac pagina web.Dumnezeu sa ne ajute si sa ne binecuvanteze cu intelepciune in toate.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 15.04.2013, 07:33

Primesc cu inima deschisa si orice gand al domniei voastre si va multumesc in primul rand pentru ca sunteti privitor al prezentarilor mele.
Pentru Angela,
Cu drag, Edy

edy, 15.04.2013, 22:46

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion