Publicitate

NOUL AN - Vizualizare online

  • Currently 8.66/10

8.7 steluţe (122 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Chiar dacă vremurile de acum sunt aşa cum sunt, nu trebuie să vă lăsaţi copleşiţi, ci să vă încărcaţi cu optimism şi energii pozitive, să răzbateţi prin viaţă hotărâţi, să îndepărtaţi tot ce este distructiv, „pastrându-vă inima sus, la locul înalt şi mândru al pieptului”! Vă doresc din toată inima ca bucuria sărbătorilor să se repete în toate zilele anului care va veni şi fiecare zi să fie o sărbătoare pentru suflet! Şi fie ca speranţa să se transforme în realitate minunată..., să vi se împlinească şi cele mai tainice vise şi cele mai înalte aspiraţii! Tuturor, LA MULŢI ANI! Cu cele mai alese sentimente, Teodora Buiţă

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 9446 in total, 2 pe zi
Descarcari: 572 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (9)

Acum, când suntem la o cumpănă dintre ani, când închidem poarta trecutului, cu o umbră de melancolie sau poate de regret, şi o deschidem plini de speranţă, pe cea a viitorului, fiindcă a venit momentul să tragem linie la ce a fost şi să avem o ţinută specială faţă de anumite persoane, vreau şi eu, la rândul meu, să vin cu o completare faţă de cele scrise mai sus şi să-mi arăt recunoştinţa faţă de toţi cei care mi-au fost alături în acest an, cu gânduri, fapte, cuvine sau sentimente! Aşadar, dragi prieteni, colegi de site sau dvs., stimaţi comentatori ai prezentărilor mele, care mi-aţi scris atât de cald şi de frumos, precum şi draga echipă nicepps, atat de amabilă şi plină de răbdare cu toţi mulţumiţii şi nemulţumiţii (cârcotaşii), primiţi-mi sincerele mulţumiri şi din toată inima, încă o dată LA MULŢI ANI!
Cu aceleaşi gânduri frumoase şi alese sentimente,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 29.12.2010, 11:27

Cu alese sentimente si ginduri pure, multumesc tuturor pt. prezentarile frumoase ce ne-au incintat privirile, sufletul si inima si va doresc din sufletelul meu L A M U L T I A N I ! Recunostinta si felicitari si pt dvs. d-na Teodora pt. frumoasa prezentare de sfirsit de an ! Va asteptam si la anul cu frumoase si inspirate prezentari, prin amabilitatea echipei admin ! Sa auzim numai de bine ! Sarbatori fericite !L A M U L T I A N I !

Adidia / Ari / Ar / anonimus, 29.12.2010, 13:43

Teodora, sincere felicitari pentru aceasta realizare!

Calde, sincere, deosebite, urarile tale ! Iti multumim !

La Multi Ani !

Felicia, 29.12.2010, 14:54

-foarte sugestiv!
multumim pentru ppt si va doresc un calduros "LA MULTI ANI !"

liviu5, 30.12.2010, 00:46

Cu alese sentimente si ginduri pure, multumesc tuturor pt. prezentarile frumoase ce ne-au incintat privirile, sufletul si inima si va doresc din sufletelul meu L A M U L T I A N I ! .

ANDREI TAMASANU, 31.12.2010, 03:46

Dragă Ari, Felicia şi Liviu,
Mii de muţumiri pentru aprecieri, pentru urări, pentru gândurile calde şi cuvintele frumoase! Eu vă doresc ca în 2011, iubirea şi bucuria să fie primele care să vă treacă pragul şi să aveţi înţelepciunea de a aprecia fiecare zi, fiecare clipă, cu tot ce vă oferă! Fiţi siguri că a acolo unde e stăpână iubirea şi bucuria, celelalte vor veni singure după ea! Dar, nu uitaţi că, pentru ca acestea să poată intra în viaţa dvs., trebuie mai întâi să le aveţi în inima dvs.!
Încă o dată, La MULŢI ANI!, şi fie ca anul care vine să vă aducă tot ce vă doriţi!
Cu tot dragul,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 31.12.2010, 08:58

All the BEST!

Mila, 01.01.2011, 04:32

Thank you for your beautiful words and for your attention! You are very nice!
A VERY SPECIAL NEW YEAR WISH FOR YOU!
With friendship,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 02.01.2011, 12:37

va doresc un calduros an 2011 si toate cele bune

ANDREI TAMASANU, 02.01.2011, 13:35

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23430 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 4 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion