Publicitate

NU-I IUDA SINGUR VINOVAT - prezentare PowerPoint

  • Currently 6.57/10

6.6 steluţe (21 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Crestine
Primita de la: Bendris Toader (este autorul)
Data: 15.04.2012
Vizualizari: 3282 in total, 1 pe zi
Descarcari: 283 in total, 0 pe zi

Descriere: Prezenta creație, este mai deosebită, cuprinde două parți:Una cea cu imagini și muzica atașată, și cea de a doua, e cuprins în comentariu, salutul Premierului israelian Benjamin Netanyahu, care l-a felicitat pe Papa Benedict al XVI-lea pentru comentariile teologice care exonerează "poporul" evreu de responsabilitatea morții lui Iisus Hristos:"Vă felicit pentru că ați respins în noua voastră carte falsa acuzație care a servit ca bază pentru ura împotriva evreilor timp de secole", scrie Netanyahu, într-o scrisoare adresată Papei.
"Am speranța că poziția dumneavoastră clară și curajul dumneavoastră vor întări relațiile dintre evrei și creștini în întreaga lume și vor permite promovarea păcii și a reconcilierii pentru generațiile viitoare", subliniază premierul israelian.....În continuare veți regăsi în cuprinsul pps-ului. "Şalom Aleikhem (Aleihem)" în ebraică, adică "Pace vouă"! Cu stimă, Toader Bendriș

Publicitate

Comentarii (1)

BINECUVANTARI ȘI RASPLATIRI DIVINE pentru acest profund mesaj folosind o mare chemare la mantuire,dragoste sfanta și prezentarea adevaratei credințe mantuitoare.

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA / STANA CIRLA TIMISOARA / stana, 11.08.2012, 14:19

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22390 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1071 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 24 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.