Publicitate

Nu privi in jos - prezentare PowerPoint

Categoria: Sport
Primita de la: maia / angi (este autorul)
Data: 12.03.2017
Vizualizari: 2912 in total, 3 pe zi
Descarcari: 272 in total, 0 pe zi

Descriere: I se spune Slackline si practicantii lui vorbesc despre un nou mod de viata, chiar o filozofie a acestui sport.

Publicitate

Comentarii (9)

Ineditul şi prezentarea merită toată admiraţia.Zece steluţe din partea
mea.
Adilime.

Pantazopol Emil Ioachim, 12.03.2017, 23:51

Toata stima pentru ceea ce fac ,le este foarte greu cate antrenamente ...
felicitari pentru subiectul ales ... ma tot gandesc oare de unde porneste subiectul tau ... cum alegi tema ... minunat autor de pps. cu cata grija
si munca le faci,multumesc,mi-a placut,o saptamana buna ,Angelica.

Angelica1, 13.03.2017, 02:52

Multumesc, Angelica1, multumesc mai ales pentru parerea ta buna despre ceea ce fac. Si tu sa ai o zi buna. Ma bucur ca nu ai continuat perioada de revolta - sa nu mai comentezi - si ai redevenit cea de la inceput. Inseamna ca lavanda o sa infloreasca din nou!

maia / angi, 13.03.2017, 22:33

Multumesc, Emil (am sa-ti spun Emil pentru ca este mai usor) pentru comentariu si chiar si pentru stelute, desi eu am renuntat la acest sistem. Pentru ca esti nou pe acest site, profit de ocazie si iti doresc mult succes. Sa depui eforturi in continuare sa alegi subiecte frumoase (asa cum ai inceput) si sa inveti din greseli. Si sa mai inveti de la cei care vor dori sa te ajute cu adevarat. Multumesc mult pentru comentariu si iti doresc sa mergi mai departe.

maia / angi, 13.03.2017, 22:43

A nu a fost nici o revolta ... departe de mine acest lucru ... am fost mai ocupata ... plecata ... si trebuie timp pentru pps. ca pentru orice ... asa
trece vremea cand intri pe site ... de fapt stii cum e ...
Da LAVANDA NOASTRA e frumoasa ,a trecut cu bine peste iarna si o sa infloreasca pentru Angelici ... o zi buna draga mea ,Angelica.

Angelica1, 14.03.2017, 03:13

Sa ai grija de ea, Angelica1, si sa-ti infrumuseteze viata si sufletul.

maia / angi, 14.03.2017, 09:44

Sportul slackline este privit ca o activitate ce oglindeşte cerinţele din societatea de astăzi: flexibilitate, relaxare, creativitate, concentrare, echilibru şi desigur distracţie, pentru cine are îndemânare şi atracţie ca să-l practice.
Am citit că este foarte important ca practicantul să fie cât mai relaxat. Altfel, dacă stă încordat, chinga va începe să intre în trepidaţii şi va fi dezechilibrat.
Deşi se spune despre slackline că este o activitate pe care o poate face oricine, eu nu sunt de aceeaşi părere. Trebuie să ai şi chemare pentru aşa ceva, pe lângă anumite abilităţi, presupun eu!
Cel puţin, imaginea cu d-na cu pantofi cu toc practicând slackline, m-a lăsat fără cuvinte! Am mai văzut pps-uri şi videoclipuri cu acest subiect, însă nu cu o asemenea imagine inedită!
La noi, în zonă, Flaviu Cernescu, supranumit „Balaurul din Banat”, este cunoscut ca unul dintre cei mai curajoşi bănăţeni pasionaţi de sporturi extreme. Îmi amintesc că a făcut acrobaţii, a practicat slackline, la Timişoara, unde a păşit pe o coardă în Piaţa Victoriei, între acoperişul Hotelului Timişoara şi cel al Teatrului Naţional. La fel şi la Herculane, a mers pe coardă, iar la Reşiţa s-a plimbat pe coardă între Turnurile Gemene din Mociur, care au o înălţime de 90 de metri, cu distanţa dintre ele de aproximativ 50 de metri, ceea ce a făcut din această traversare, probabil cea mai lungă linie de slack din România (datele acestea sunt de acum 2 ani; poate că între timp au apărut alte recorduri şi la noi în ţară, oricum, sunt sigură că nu la nivelul atins de francezul Theo Sanson).
Dacă doreşti să vezi videoclipul, o poţi face aici: https://www.youtube.com/watch?v=_pnFqy5lWGs
Angi dragă, felicitări pentru pps şi pentru ideea de a alege un subiect inedit! Mulţumiri şi pentru emoţiile avute, privindu-l!
Cu drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 14.03.2017, 20:09

Multumesc, Teo, ca te-ai uitat si ai adus completari la acest subiect. Pps-ul initial avea atasat si un filmulet, dar acest pps l-am refacut din temelii de peste 4 ori, pentru ca nu stiu de ce nu-l accepta Nicepps-ul. Apoi, dupa ce i-am schimbat muzica a fost OK. Asa ca am renuntat si la filmulet si la melodia initiala. Este cu adevarat fascinant ce fac acesti sportivi (sunt totusi niste sportivi si nu orice sportivi!). Iti doresc o zi buna.

maia / angi, 14.03.2017, 23:58

IMPRESIONANTE IMAGINI !!!
Un complect comentariu al doamnei Buita, Felicitari !
Asa este: Slackline nu este ceva nou, doar denumirea,
si in loc de cablul de sarma a fost inlocuit cu banda sau coarda. Inainte se numeau acrobati sau dansatori pe sarma.
In anii 1960, cataratorii "la liber" din parcul national Yosemite, Adam Grosowsky si Jeff Ellington ,dupa cataratura, plictisindu-se la baza peretelui, au intins o coarda si au incercat sa mearga pe ea. Dupa mai multe incercari au observat ca simtul echilibrului, atat de important la cataratura, s-a imbunatatit simtitor. De atunci aceasta coarda,inlocuita ulterior cu o banda. a devenit un aparat de antrenament pentru desvoltarea simtului sensomotoric in pozitie verticala la multe sporturi ca alpinism, ski,rodeo etc.etc. Skiorii Ingemar Stenmark si Bode Miller sunt renumiti pentru acest antrenamet.
In Europa primul care a introdus acest antrenament a fost cataratorul extrem si renumit fotograf german Heinz Zak.
In anul 2010 se infinteaza WSF (World Slackline Federation) si slacklineul devine sport competitional.
Un pps pentru care sa-i multumim lui Maia/ Angi.

Helmut Gürtler, 15.03.2017, 02:48

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22840 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 37 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion