Publicitate

O lecție de viață - Vizualizare online

  • Currently 6.49/10

6.5 steluţe (47 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Īn general , profesorii sunt cei care īnvață copii . Dar ce se īntāmplă cānd rolurile se inversează , cānd experiența tristă prin care trece un copil poate fi o lecție de viață pentru un profesor ? Această prezentare ne vorbește despre o astfel de lecție de viață , care ar putea fi povestea cuiva cunoscut de lāngă noi .

Categoria: Prieteni
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (este autorul)
Vizualizari: 8464 in total, 3 pe zi
Descarcari: 583 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (7)

Excelenta diaporama in aceasta zi de 1 iunie nu numai ca este educativa pentru multi oameni care nu isi fac o macar o sumara autoanaliza a comportamentului propriu fata de cei de langa ei,dar in calitatea mea de vizitator al acestui site nu o sa ma refer nici acum la nimeni anume.Cunosc importanta unor persoane minunate care mi-au fost calauze speciale in momente grele din viata mea.Eu va multumesc din toata inima pentru aceasta creiatie exceptionala,in ansamblul ei este un univers complect al spiritului sufletesc. Felicitari si sincere multumiri! :) Cu tot respectul o zi minunata !

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 31.05.2012, 21:01

Felicitari !Impresionant ! Si eu am avut un dascal care a insemnat mult pentru mine copilul venit dintr-un mediu modest in cel mai cotat liceu din vremea aceea , Liceul de informatica Iasi , 1974 . Este o adevarata Doamna in fata careia ma inchin cu respect si azi, fosta mea profesoara de matematica Ioana Diaconu. Respect vesnic pentru o fiinta de o sensibilitate deosebita. Felicitari pentru prezentare. Am plans si mi-a marcat placut aceasta zi.

Stefana / Paula, 31.05.2012, 22:33

Vă mulțumesc mult pentru aprecieri ! Trebuie să recunosc că și eu am fost profund emoționată cānd am citit prima oară acestă poveste ; vis-a-vis de text trebuie sa fac o remarcă : el aparține scriitoarei Edna Karina Moncada și reprezintă un fragment din cartea ei ” Vitamine zilnice pentru suflet ” ,volumul I .
Doamna Paula , noi avem un element comun : și eu am terminat liceul de informatică īntr-o perioadă cānd nu era un profil prea cunoscut .
Vă doresc din inimă numai bine !

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 01.06.2012, 06:08

Īnvăţătorul/profesorul " dă aripi" elevilor săi, dar şi imboldul de a "zbura", de a se īmplini. Ştiam povestioara, care pe lāngă faptul că este educativă şi te pune pe gāduri, te provoacă să te īntrebi dacă şi tu ai făcut totul pentru elevii tăi , dacă īn amintirea lor ai un loc special...Aţi realizat deosebit acest ppt şi l-am distribuit şi eu celor apropiaţi. Felicitări şi abia ştept să mă surprindeţi plăcut īn continuare...

TATIANA1, 03.06.2012, 11:29

Doamna Tatiana , mă bucur sincer că v-a plăcut prezentarea ! Sigur că īn orice creație e loc de mai bine , dar am īncercat pe cāt posibil să transmit emoția pe care textul o degajă și să păstrez nealterată acuratețea moralei . Am pus pe site niște prezentări care sper din suflet să placă (două dintre ele aparțin doamnei Sica ! ). Vă rog să le urmăriți !
O săptămānă frumoasă īn continuare !

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 04.06.2012, 04:55

Multumim extraodinar mesaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mara / Maria, 19.02.2013, 12:36

Si eu va multumesc pentru scurtul dar emotionantul comentariu !

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 20.02.2013, 08:59

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23350 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 19 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion