Publicitate

O margine de timp - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.21/10

7.2 steluţe (19 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Natura
Primita de la: Cristy / Cristian (este autorul)
Data: 14.09.2010
Vizualizari: 4750 in total, 1 pe zi
Descarcari: 318 in total, 0 pe zi

Descriere: Natura, salbatica si misterioasa, incarcata de legende...

Publicitate

Comentarii (9)

...si de multe amintiri placute si frumoase pe care nu am sa le uit.

zana, 15.09.2010, 05:33

Zona este superba! In pps apare doar cireasa de pe tort! Intrarea in rezervatie, drumul pana la pastravarie si drumul prin padure pana la lac sunt extraordinar de frumoase. BRAVO!

Chris, 17.09.2010, 09:47

Multumesc pentru comentarii. Da, Chris, zonele de care vorbesti nu sunt incluse in prezentare pentru ca, la vremea respectiva, le-am fotografiat incluzand turisti ori prezentarea s-a vrut a fi una cu trimitere in alte timpuri si locuri, am vrut sa exclud prezentul prin fotografii cu celulare, masini, blugi, etc., ma intelegi? La anul mi-am propus sa realizez una mai ampla, in care sa includ toata rezervatia. Pana atunci, multumesc inca o data. Sa auzim de bine!

Cristy / Cristian, 18.09.2010, 22:48

E mai dificil sa faci poze care sa aiba doar natura in ele. Cunosc lucrul acesta. Sa inteleg ca urmeaza sa faci pps-uri cu Trei Ape-Garana-Semenic, Cheile Nerei, Cheile Carasului, Clisura Dunarii, etc.?

Chris, 19.09.2010, 01:04

Da, Chris, doresc sa fac asta. Clisura Dunarii o cunosc pe de rost si am material pentru ea : fotografii si documentare istorica si geografica. E o zona pe care am facut-o cu pasul. In ceea ce priveste mt. Semenic, imi rezerv intentia pentru vremuri mai... lipsite de austeritate :D, intelegi? Daca esti din zona, sau iti place zona si ai posibilitatea efectuarii unor drumetii, ne putem intalni si, eventual, stabili cateva coordonate de interes. Pana atunci, asteptam sa treaca ploaia si sa vina iarna! :))

Cristy / Cristian, 19.09.2010, 08:58

Esti tare ce mai...fara cuvinte...m-ai facut sa plang,dar lacrimile au fost de bucurie si mandrie...

Lyvy, 20.09.2010, 16:10

Multumesc Lyvy! Sa fii tu cea la care ma gandesc? :-? Lacrimi de mandrie pentru ca esti din zona? ;) :)) Multumirile ar trebui sa le aduci zanei mele, ea a fost ghidul si oculistul meu. Oculist pentru ca mi-a deschis ochii :)) Ne mai auzim, ne mai vedem... pana atunci numai ganduri frumoase!

Cristy / Cristian, 21.09.2010, 07:12

Cristy, esti binecuvantat de Bunul Dumnezeu!
Alta legenda minunata! Iti multumim!!!

livia / l.c., 14.09.2011, 07:18

Frumoasa legenda si tinuturi si mai minunate.Este bine de stiut ca luna septembrie este cea mai potrivita pentru excursiile montane,si cum vremea in aceasta luna este foarte placuta,frumos si minunat ar fi sa formam un grup de vizita a acestor locuri,ma refer la cei obisnuiti cu excursiile facute cu pasul.Eu numai asa vad o excursie minunata,cand vad natura la miscarea pasului.Toata admiratia pentru-ca asa o realizare,sunt niste tinuturi care nu devin niciodata rutina,ele raman nestemate unice pentru ochiul turistului iubitor de autenticul din natura.Am o mare dorinta sa le vad personal.Multumesc pentru asa locuri minunate,vazute in Pps,o zi buna Angy

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 25.09.2011, 02:16

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21680 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1068 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 9 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.