Publicitate

O viaţă avem - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.82/10

8.8 steluţe (11 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Dragoste
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 13.02.2016
Vizualizari: 2091 in total, 2 pe zi
Descarcari: 486 in total, 0 pe zi

Descriere: Viaţa nu se întâmplă pur şi simplu, ci îţi răspunde. Deci, dacă doreşti să primeşti iubire, începe prin a o dărui. Doar iubirea curată, ea, puterea primordială a Universului, este cea care te împlineşte!
Ei, iubirii, acestei minuni care ne încarcă sufletul cu frumos şi lumină, i-am dedicat o nouă poezie, pe care am curpins-o într-o prezentare romantică, de Ziua Îndrăgostiţilor.
Cu drag,
Teodora Buiţă

Publicitate

Comentarii (11)

Felicitari ,sa fi mereu inconjurata de iubire.

Claudia-Trifoi, 13.02.2016, 14:51

Doamna Teodora Buita,prezentarea ne-a incantat sufletul si ne-au placut la fel de mult atat versurile,cat si muzica .
Strofa aceasta ne-a adus aminte ca vine primavara si eu ma bucur cand vine fiecare anotimp,dar primvara,cand eram mic si vedeam pomii infloriti,imi venea sa-i iau in brate:
„Copacii cu piept dezgolit
Oftează şi aşteaptă să vină
Primăvara cu strai înverzit,
Cu păsări, cu flori şi lumină.”
Asa este,o viata avem,e prea scurta,trece prea repede,mai ales ca fizicienii au descoperit ca timpul se scurge( de la un timp  ) in sens invers !
O sa-l caut pe Charlie Landsborough si sper sa mai gasesc si alte cantece la fel de frumoase !

atics, 13.02.2016, 15:40

Chiar dacă nu vedeam autorul, aș fi știut că prezentarea e realizată de tine! Ca de obicei, tot ce ai pus e frumos și sensibil! Felicitări! Cu iubire și suflet tânăr, orice zi merită sărbătorită ― pentru că ne este dată! O zi minunată îți doresc alături de cei dragi,
Elena.

Elena Constantin, 14.02.2016, 03:23

Minunat,mi-a placut foarte mult.Fiecare zi este o binecuvantare si trebuie traita la maximum pentru ca este irepetabila.As mai adauga cateva vorbe pe care mi-as fi dorit sa le gandesc eu:
„Vei realiza cand vei privi inapoi asupa vietii tale ca momentele in care ai trait cu adevarat sunt acelea in care ai facut lucruri in spiritul dragostei.” (Henry Drummond)
Multumim pentru indemnul pe care e bine sa-l mai primim din cand in cand.

Cipri, 14.02.2016, 08:44

Mulţumesc, dragă Claudia, pentru prezenţa ta plăcută, pentru felicitări, pentru urările calde, pentru vot, pentru faptul că ţi-ai făcut timp să-mi urmăreşti prezentarea, pentru tot...!
În iubire nu există vârstă, nu cred să existe în lumea aceasta cineva care să nu aibă nevoie de iubire! Aşa cum spunea Osho, “Doar limbajul iubirii te poate duce către o dimensiune diferită...”
De aceea, draga mea, eu îţi doresc ca iubirea să-ţi lumineze mereu viaţa, astfel ca fiecare zi să fie o Zi a Iubirii, să fii iubită, să fii fericită!
Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 15.02.2016, 20:05

Mulţumesc, dl. Alin, că mi-aţi fost din nou alături, cu amabilitatea şi bunăvoinţa care vă caracterizează! Mă bucur că v-a încântat prezentarea mea, aşa cum mi-am dorit, cum am sperat... să placă vizitatorilor.
Deci vă place şi dvs. Charlie Landsborough. Eu l-am îndrăgit din prima dată când l-am auzit, are o voce atât de caldă, de plăcută... Dacă vă veţi uita în arhiva site-ului, îl puteţi asculta şi într-o altă prezentare a mea, „Iubirea noastră”, postată în 2014, de Ziua Îndrăgostiţilor.
Am bănuit că primăvara, anotimpul renaşterii, al luminii, al noului, este preferatul dvs. şi văd că nu m-am înşelat.
Sper să nu vă facă să zâmbiţi mărturisirea mea, dar să ştiţi că eu şi acum obişnuiesc, când ies în mijlocul naturii, să îmbrăţişez câte un pom, pur şi simplu simt că mă încarc cu energie! Încercaţi şi să vedeţi ce bine vă veţi simţi!
Şi fiindcă vă e dragă primăvara, eu vă doresc o primăvară minunată, plină de frumos, lumină şi culoare, care să vă înflorească în suflet cu iubire, întregul an! Iar viaţa să vă fie mereu o primăvară!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 15.02.2016, 20:14

Dragă Elena, buna mea prietenă, mereu drăguţă şi amabilă, tu mi-ai văzut şi comentat fiecare prezentare în parte, fie aici, fie pe e-mail, încât te-ai obişnuit deja cu stilul meu de lucru, de aceea nu mă îndoiesc că ai recunoaşte imediat o creaţie de-a mea! Pentru toate acestea, ştiu că un simplu mulţumesc este prea puţin, dar crede-mă, este spus din suflet!
Da, ai dreptate, „orice zi merită sărbătorită”, fiindcă, fiecare zi este un dar nepreţuit, de care trebuie să ne bucurăm că ni s-a dat!
Eu îţi doresc, draga mea, să te bucuri de multe, multe... astfel de daruri, să fii iubită şi fericită!

Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 15.02.2016, 20:19

Mulţumesc, dl. Cipri, pentru oprire, pentru vizualizare, pentru vot şi mai ales, pentru căldura mesajului transmis!
Mă bucur că gândim la fel, aşa consider şi eu, că „fiecare zi este o binecuvântare”, iar viaţa ar trebui să fie o călătorie minunată, trăită frumos, cu bucurie, în iubire şi armonie cu tot ce ne înconjoară.
Universul, în mărinimia lui, ne oferă atâtea oportunităţi... Ca să fim fericiţi, aceasta depinde doar de noi, de înţelepciunea cu care ştim ce să alegem... să vină în viaţa noastră!
Ştiţi cum spunea Mark Twain: ”Dă şansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viaţa ta.”
Eu aceasta vă doresc, să ştiţi să vă bucuraţi de tot ce viaţa vă oferă, fiecare zi să vă fie soare, zâmbet şi binecuvântare! Toate cele bune să vi se întâmple! Să fiţi iubit şi fericit!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 16.02.2016, 17:24

Muzica lui Charlie Landsborough mi se pare relaxantă şi-mi dă aceeaşi stare de calm şi linişte ca cea a lui Gheorghe Iovu.Am făcut rost de un album al lui şi sunt bucuros că am intrat pe site exact când aţi postat prezentarea,că puteam s-o ratez şi nu mai aflam de existenţa lui.
Doamna Teodora Buiţă,nu numai că nu zâmbesc,dar acum pot să spun,fără teama că mă consideraţi nebun,că şi acum iau pomii în braţe ca atunci când eram mic.
Imi plac toate anotimpurile,dar primăvera parcă este mai frumoasă ca celelalte pentru că toate “lemnele înverzesc”,e anotimpul pe care îl aştepti cu nerăbdare după o iarnă cenuşie,pentru că nici zapadă nu prea mai avem şi chiar dacă mai ninge,nu ţine ca la munte,nu rămâne albă şi pufoasă.
Toamna este un alt anotimp care îmi place,cu condiţia să nu dea o zăpadă prea timpurie şi să cadă frunzele fară să aibă timp să adune în ele toate culorile posibile,de zici că orice frunză este o floare.Mai ales toamna privită din vârf de munte,de unde poţi să admiri în voie tot peisajul care ţi se aşterne la picioare şi să te simţi stăpânul lumii.
Vara imi place enorm,dar la munte, cu aer curat,respirabil,nu sufocant ca la oraş, unde în ultimul timp ne simţim ca în saună.
Vă doresc fericire şi linişte sufletească !

atics, 17.02.2016, 13:50

Da draga Teo ... O viata avem si merita traita intradevar ... sa iubim
si sa fim iubiti e cel mai frumos sentiment pe acest pamant ...
Felicitari pentru toate poeziile tale ... sa fii iubita asa cum iti doresti
si bineinteles de cine iti doresti numai bine si o primavara frumoasa.
Cu drag Angelica.

Angelica1, 17.02.2016, 23:01

Îţi mulţumesc, dragă Angelica, pentru că ai trecut şi pe aici şi ai împărtăşit căldură sufletească şi mult frumos! Mulţumesc pentru felicitări şi urările pe care ţi le returnez înmiit, cu aceeaşi dorinţă şi pentru tine: să fii iubită şi fericită, să ai parte de toată magia iubirii, să te bucuri de o viaţă împlinită alături de cine îţi doreşti! La mulţi ani, de Dragobete!
Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 23.02.2016, 15:16

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21760 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1069 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 77 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.