Publicitate

Ochi albastri - Vizualizare online

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Aparuti, se spune, dintr-o mutatie genetica, ochii albastri au starnit mereu interesul, atat al pictorilor, cat si al poetilor.

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: maia / angi (este autorul)
Vizualizari: 1941 in total, 2 pe zi
Descarcari: 242 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (10)

Minunat ! Multumesc pentru pps. de cand ma stiu am iubit
ochii albastrii ... si bineinteles ca si sotul ii are albastrii ...
Sunt foarte frumosi ... o zi frumoasa ca doi ochi albastri iti
doresc,cu drag te imbratisez ,Angelica.

Angelica1, 29.05.2017, 22:31

Multumesc, draga mea pentru ca te-ai uitat si pentru comentariu. Ma bucur sincer ca ti-a placut acest pps. Iti multumesc pentru toate comentariile si vizualizarile tale, de-a lungul timpului.

maia / angi, 29.05.2017, 22:59

In cazul acesta,cred că de câte ori o să văd o fată frumoasă cu ochi albastri,o să mă duc la ea,o s-o imbrătisez si o s-o intreb "Ce mai faci scumpa mea rudă ?", pentru că si eu sunt un "mutant" de acesta cu ochi albastri. Ce părere ai Maia/Angi,risc să primesc o palmă ?
Îmi aduc aminte de o glumă cu o femeie urâtă care incerca să-i spună sotului că ea place bărbaților si vrea sa-i dovedească si lui că e adevarat ce-i spune. Se hotărăsc să iasă impreună pe stradă,dar ea să meargă puțin mai in faţa lui ca să nu vadă lumea că are insotitor pentru că atunci nu s-ar mai uita bărbații la ea. Acestea fiind hotărâte,ea trece in faţă si scoate limba la toți bărbații ,aceștia se uită si chiar întorc capul dupa ea,făcându-l pe bietul soţ să creadă că are femeie frumoasă. :))
Nu știam că doar 8% avem ochi albastri,mi se pare un procent foarte mic si o să număr intr-o zi câţi oameni cu ochi albastri îmi ies in cale.
Unul din bunici avea niste ochi iesiti din comun,toată lumea ii remarca imediat, erau mov,dar nu i-a lăsat mostenire nimănui. Cine stie ce mutant o fi fost si el ! :))
Mă bucur că te-am găsit la datorie cu prezentari din cele mai variate,pe care le-am urmărit cu plăcere.
Cu respect,
Alin.

atics, 02.06.2017, 00:00

Si eu ma bucur ca ai revenit dupa o perioada atat de lunga. Si nu numai ca ai revenit dar ai adus cu tine o raza de lumina si ai revarsat-o peste intunericul lasat, de la un timp, pe acest site.

maia / angi, 02.06.2017, 10:05

Fascinanţi, misterioşi, veseli sau trişti... ochii sunt cei care conturează personalitatea oricărui chip. Culoarea ochilor reprezintă rezultatul caracteristicilor lui genetice, reflectând individualitatea acestuia.
Dintre cele patru culori, poate fiindcă albastrul este o culoare atât de vie, persoanele care au ochi albaştri atrag cel mai mult atenţia...
Dar, indiferent că sunt căprui, albaştri, verzi sau negri, ochii sunt, aşa cum se spune, „ferestrele sufletului”, fiindcă ei oglindesc ceea ce sufletul vrea să spună, chiar dacă uneori acesta nu îndrăzneşte să o facă.
Da, e adevărat că ochii albaştri sunt frumoşi, deosebiţi, însă, pentru mine nu culoarea ochilor contează, ci ceea ce oglindesc ei, frumuseţea interioară.
Felicitări şi mulţumiri, dragă Angi, pentru încântătoarea ta prezentare, pe care am vizualizat-o cu multă plăcere! Nici nu se putea altfel, din moment ce ai adunat atâţia ochi frumoşi la un loc...
Cu drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 05.06.2017, 16:16

Sunt de acord cu tine, Teo, ca nu conteaza culoarea ochilor, ci ceea ce exprima ei. Dar mie mi s-a parut interesanta concluzia specialistilor si asa mi-am amintit de poezia lui Calinescu.
Multumesc pentru ca te-ai uitat si pentru comentariu.

maia / angi, 06.06.2017, 03:39

Maia/Angi,cred ca te referi la un domn care viziona cu plăcere toate prezentarile noastre si ne lăsa comentarii frumoase,dar pe care nu l-am mai văzut de foarte mult timp. Nu stiu care o fi motivul,poate o fi plecat din tara sau si-a gasit alte preocupări .
Așa cum ţi-am spus,am numărat pe parcursul unei zile câţi oameni cu ochi albastri mi-au iesit in cale si au fost 5. In rest,erau cu ochi caprui sau negri,niciunul cu ochi verzi. Nu am cunoscut niciodată pe cineva cu ochii verzi si am citit ca doar 2% din populaţia de pe pământ au ochi verzi. In schimb, in Islanda,oamenii cu ochi verzi sunt majoritari.

atics, 14.06.2017, 05:35

Ma refeream la tine, Atics, nu la domnul Neacsu, caruia si lui ii simt lipsa foarte mult. Referitor la ochii albastri, vezi ca specialistii au dreptate. Sunt mai rari (numai 8% cu cei verzi sau alte nuante) si nu am motive sa nu-i cred. Oricum, daca te-a preocupat sa numeri persoanele cu ochi albastri, atunci pps-ul meu si-a atins scopul: a fost retinut. Si pentru asta iti multumesc din nou.

maia / angi, 16.06.2017, 08:44

Am inteles că te refereai la mine,Maia/Angi,dar mai ziceai ceva de o negură si aici credeam că e vorba de domnul Neacsu,că fără dumnealui,este mai putină bucurie pe site,mai putină lumină in suflet si mă bucur dacă si eu pot să aduc un pic de multumire.
Referitor la ochii albastri,să stii că avem si dezavantaje. Nu este indicat sa fim expusi mult timp la soare din cauza radiatiilor care ne dăunează cu timpul,pentru că nu avem suficientă melanină.
Îmi aduc aminte de o glumă :
- Dom' doctor, cred că am probleme cu ochii.
- De ce credeti asta, domnule?
- Păi, de cand m-am căsătorit nu mai văd un ban prin casă... :))
Cu respect si drag ,
Alin.

atics, 23.06.2017, 09:37

Asa este cand spui ca ochii albastri sunt mai sensibili din punct de vedere medical. Dar cred ca bancul se referea la tot felul de ochi care se insoara! In ce priveste atmosfera mai sumbra de pe site, nu trebuie sa dai importanta afirmatiilor mele, ca si asa cred ca sunt singura care o percepe in acest mod. Din acest motiv, probabil nici nu am dreptate! Dar ca aduci o nota pozitiva, aici cred ca am dreptate! Multumesc din nou pentru comentariu si sa ai o duminica linistita.

maia / angi, 24.06.2017, 23:00

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 9 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion