Publicitate

Orpheus and Eurydice - prezentare PowerPoint

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: maia / angi (este autorul)
Data: 22.08.2018
Vizualizari: 571 in total, 6 pe zi
Descarcari: 80 in total, 0 pe zi

Descriere: Povestea de iubire dintre doua personaje mitologice – Orfeu si Euridice – i-a impresionat deopotriva pe zei si pamanteni. Este iubirea pierduta, regasita si apoi pierduta a doua oara, definitiv.

Publicitate

Comentarii (2)

Dragostea lui Orfeu, cel mai talentat cântăreţ al Eladei, pentru nimfa Euridice, semnifică limita până la care poate ajunge devotamentul unei iubiri adevărate, mai presus chiar de moarte.
Iar Constelaţia Lirei, pe care o putem admira în nopţile cu cer senin, ne va reaminti mereu de una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste eternă, petrecută în cer şi pe pământ.
Felicitări, dragă Angi, pentru frumoasa ta lucrare, cu un subiect şi imagini care emoţionează şi tulbură orice suflet sensibil!
Cu drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 26.08.2018, 16:31

Multumesc mult sufletului tau atat de sensibil, Teo. Multumesc mult talentului tau de necontestat in a scrie mesaje atat de frumoase si calde. Iti doresc un sfarsit de vara linistit si frumos. Te imbratisez cu drag. Angi

maia / angi, 26.08.2018, 22:29

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22140 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1071 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 16 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.