Publicitate

Parasutisti evrei din Palestina Britanica care au parasutat in Romania 1944 - Vizualizare online

  • Currently 0.00/10

0.0 steluţe (0 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Acești parașutiști din Palestina Britanică cu toții de origine romānă, au fost īnrolați īn Armata Britanică și parașutați pe teritoriul Romāniei īn Al Doilea Război Mondial, pentru a decepta ajuta și eventual salva piloții americani ,englezi și canadieni cărora avionul le-a fost atins, ei abandonānd, o parte căzānd prizonieri și răniți. Cāt și pentru a da o mānă de ajutor fraților aflați īn focarul nazist. Afișez această prezentare deoarece profesorul cunoscut Ioan Coja de vreo 5-7 ani publică și susține irealități bazāndu-se pe această prezentare, care nu a fost niciodată afișată pe site-ul oficial al Armatei Israeliene, care niciodată nu l-a reabilitat pe Mareșalul Ion Antonescu precum afirmă Ioan Coja īn site-ul său cāt și īn cāteva ziare romānești. Nu trebuie de a combata ADEVĂRUL!

Categoria: Intamplari adevarate
Primita de la: Iosi S. Avni (este autorul)
Vizualizari: 1641 in total, 1 pe zi
Descarcari: 130 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (0)

 

Fii primul care comentează! Sparge gheata!

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion