Publicitate

Paris - Vizualizare online

  • Currently 7.69/10

7.7 steluţe (54 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Am vazut multe prezentari ce aveau in vedere capitala Frantei, minunata de altfel, dar aceasta capitala, vazuta de Adriana (banuiesc Nastase), este o realizare de exceptie (dupa mine!) Va rog sa va exprimati punctele de vedere, in cunostinta de cauza...

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Doru (nu este autorul)
Vizualizari: 12930 in total, 4 pe zi
Descarcari: 1438 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (3)

intr-adevar excelenta realizare. a cuprins toate edificiile importante din paris. acest pps, se lega de celalalt prezentat de tine, cel care se incheie cu vocea muezinului. grandoare si decadere. ce poate fi mai adevarat despre un oras al ceor mai mari visuri ale civilizatiei. acum vedem ceva, in viitor.........

maia / angi, 19.02.2012, 00:57

Multumesc maia! Chiar daca...Parisul, ramane Paris!

Doru, 19.02.2012, 03:08

Felicitari pentru aceasta prezentare a Orasului Lumina, intr-un ritm mai mult decat alert,cu imagini de o acuratete deosebita.Mai sunt obiective interesante de vazut,mai ales prin imprejurimi-Fontainbleau,St.Denis,Bois de Boulogne,etc.Astept cu multa rabdare.

Radu Neacsu, 19.02.2014, 07:38

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion