Publicitate

Paris Cimitirul Pere-Lachaise1 - Vizualizare online

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Cimitirul Père-Lachaise este cel mai mare cimitir din Paris și unul dintre cele mai renumite din lume. Situat în 20-lea arondisment al orașului, cimitirul adaposteste mormintele a mulți oameni celebri. https://ro.wikipedia.org/wiki/Cimitirul_P%C3%A8re-Lachaise Acest cimitir este recunscut drept monument istoric din 24 iunie 1993.Situat în centrul Parisului, locul a fost multă vreme proprietatea iezuiţilor, dintre care cel mai important, părintele François de La Chaise, a fost timp de 34 de ani confesorul lui Ludovic XIV

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: sanda michaela (este autorul)
Vizualizari: 1174 in total, 0 pe zi
Descarcari: 283 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Parisul a primit din partea ta o prezentare la fel de grandioasa ca si el!

maia / angi, 04.01.2016, 22:57

Mulțumesc Maia. Adevăratul merit nu este însă al meu. Orice fel de imagini din Paris sunt o bucurie însă de data aceasta fiica mea și colega ei au reușit fotografii cu adevărat reprezentative pentru postura de „călător″ prin oraș. Atunci când am fost eu la Paris nu aveam aparat de fotografiat digital iar mai târziu, deși de multe ori, am fost doar în trecere (câteva ore) de fiecare dată. Îți mulțumesc pentru timpul acordat acestui serial, pentru note, pentru suportul moral, pentru tot.

Mulțumesc de asemenea tuturor celor ce au urmărit călătoria prin Paris

sanda michaela, 05.01.2016, 03:35

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23560 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion