Publicitate

Paris Jardin du Luxembourg, Fontaine Medicis - prezentare PowerPoint

  • Currently 9.22/10

9.2 steluţe (9 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: sanda michaela (este autorul)
Data: 28.10.2015
Vizualizari: 1141 in total, 0 pe zi
Descarcari: 367 in total, 0 pe zi

Descriere: Découvrir Paris Rive Gauche
Situat de o parte și de alta a Senei, Parisul are o istorie foarte îndelungată. Inca din secolul al treilea au existat urme de locuire pe teritoriul insulei principale de pe Sena (Ile de la Cite). După cucerirea acestei insule de către romani, orașul s-a extins mai întâi pe malul stâng al Senei, iar apoi și pe cel drept.
Malul stâng al Senei este considerat teritoriul studenților și al centrelor de învățământ dar aici au fost construite și capodopere arhitectonice ca: Hotel National des Invalides, unde se află și Mormântul lui Napoleon, Sorbona (colegiul înființat în 1253) sau Turnul Eiffel (construit în 1889). Multitudinea de muzee, biserici sau clădiri vechi dă o notă aparte și un farmec deosebit acestui cartier. Atmosfera boema este întreținută în toate anotimpurile de renumitele restaurante, baruri, cafenele și terase

Publicitate

Comentarii (2)

Mi-au lipsit calatoriile oferite de catre tine,deocamdata te-am insotit doar la o plimbare prin Jardin du Luxembourg,restul in weekend.Multumim sanda michaela !

Cipri, 28.10.2015, 22:46

Mulțumesc Cipri și MULȚUMESC tuturor celor ce și-au făcut timp să mă însoțească în Rive gauche sau la Sacré-Coeur de Montmartre. Serialul Paris este destul de lung și sper să ne mai vedem și după ce epuizezi cele prezentate de pe malul stâng al Senei. La bună vedere!
Mulțumesc

sanda michaela, 29.10.2015, 12:10

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22610 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 7 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion