Publicitate

Paris Moscheea & Institutul Lumii Arabe - Vizualizare online

  • Currently 9.14/10

9.1 steluţe (14 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Découvrir Paris Rive Gauche Situat de o parte și de alta a Senei, Parisul are o istorie foarte îndelungată. Inca din secolul al treilea au existat urme de locuire pe teritoriul insulei principale de pe Sena (Ile de la Cite). După cucerirea acestei insule de către romani, orașul s-a extins mai întâi pe malul stâng al Senei, iar apoi și pe cel drept. Malul stâng al Senei este considerat teritoriul studenților și al centrelor de învățământ dar aici au fost construite și capodopere arhitectonice ca: Hotel National des Invalides, unde se află și Mormântul lui Napoleon, Sorbona (colegiul înființat în 1253) sau Turnul Eiffel (construit în 1889). Multitudinea de muzee, biserici sau clădiri vechi dă o notă aparte și un farmec deosebit acestui cartier. Atmosfera boema este întreținută în toate anotimpurile de renumitele restaurante, baruri, cafenele și terase

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: sanda michaela (este autorul)
Vizualizari: 1522 in total, 1 pe zi
Descarcari: 397 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Hallo Sanda Michaela
Mii,mii de scuze,mi-a alunecat cursorul la 1 stelta. Nu pot sa-l mai sterg. dar ma revansez eu.
Ma bucur ca ati revenit ! ma bucur sa revad pps-uri de calitate. In Franta inca n-am fost asa ca acum am posibilitatea sa ma documentez.
Multumesc pentru aceasta serie de pps-uri exceptionale.
Inca odata scuze, si o zi buna.

Helmut Gürtler, 29.10.2015, 03:38

Mulțumesc Helmut și MULȚUMESC tuturor celor ce și-au făcut timp să mă însoțească în Rive gauche sau la Sacré-Coeur de Montmartre. Te rog să nu-ți faci nici o grijă din cauza steluței, doar nu e prima dată când vedem nota asta! Mă bucur că ți-ai făcut timp să vezi montajele despre Paris, mă bucur de atenția și prietenia colectivului de la slideshare și mă bucur dacă cineva are vreme și mai ales răbdare să se uite la lucrările mele care n-au un stil destul de alert sau distractiv...
Mulțumesc mult pentru timpul și atenția acordate. Bucurii multe și mărunte!

sanda michaela, 29.10.2015, 12:25

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23350 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 19 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion