Publicitate

Pentru tine, prieten de pe internet! - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.96/10

9.0 steluţe (141 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Prieteni
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 13.02.2011
Vizualizari: 16653 in total, 5 pe zi
Descarcari: 852 in total, 0 pe zi

Descriere: “Cei buni îi iubesc pe cei buni şi şi-i atrag ca şi cum aceia ar fi uniţi cu ei prin înrudire şi natură; căci natura, mai mult decât orice, caută şi pune stăpânire pe tot ce-i seamănă. Aceia care îşi închipuie că prieteniile se bazează pe interes, suprimă legătura cea mai plăcută a prieteniei; căci nu încântă atât folosul dobândit printr-un prieten, cât însăşi iubirea prietenului, iar ceea ce provine de la un prieten e plăcut numai atunci când porneşte din inimă.” - Marcus Tulius Cicero
Şi fiindcă eu nu am iubiţi, ci prieteni, acum, în această zi specială, tuturor prietenilor mei de pe internet (doamne şi domni), care au un loc aparte în inima mea, le dedic cu drag prezentarea mea!
Sper viaţa să îţi fie
Frumoasă ca un vis
Şi-ţi mulţumesc azi, ţie,
Pentru tot ce mi-ai scris!

Cu cele mai alese sentimente,
Teodora Buiţă

Publicitate

Comentarii (8)

''Zambetul este ca un rasarit dupa ce intunericul noptii dispare incet sau ca primul ghiocel care apare primavara.Atunici cand vezi pe cineva caruia ii lipseste zambetul de pe buze, daruieste-i unul de al tau!Un zambet nu costa nimic , dar valoreaza mult!
Prietenia e frumoasa
Cand are un temei
Si cand sinceritatea
Sta la baza ei.
Un adevarat prieten e cel ce intra cand restul lumii iese.''
Foarte frumos, ai ca de fiecare data un 10.


Geta / Geta B / Cineva care a renuntat sa mai expuna , dar caruia ii place frumosul, 14.02.2011, 00:06

Bravo TB!
Nimic nu-i mai valoros decât sinceritatea unui prieten! Avem cu toţii mulţi cunoscuţi dar vom şti a preţui pe adevăraţii prieteni? Un suflet nobil si cu mult talent prin versurile tale, reuşeşti a ne face să-i apreciem mai mult pe aceia care sunt întodeauna alături de noi. Halal de aceia care te au ca PRIETENĂ. De asemenea îţi întind şi eu o mână caldă de prietenie sinceră.

Iosi S. Avni, 14.02.2011, 05:53

Superb.Versurile sunt deosebite, iar intelesul si sensibilitatea, le simt mult mai profund, persoanele care comunica virtual.
Foate multe si frumoase prietenii s-au legat in acest mod, primand increderea.
Caracterul unui om este acelasi, atat pe net cat si in parte reala.
Prin rezonanta atragem prietenii: in plan virtual, cat si in plan real !
Felicitari pentru creatie !
Cu respect si admiratie , sami_sonya(adriana).

sami sonya adriana, 14.02.2011, 06:34

Dragii mei,
Mă simt de-a dreptul copleşită de atâtea cuvinte frumoase şi mai ales că le simt sincere, spuse din inimă! De comentariul scris de dvs., Geta şi Sami, două doamne deja dragi sufletului meu, nu sunt atât de surprinsă, fiindcă vă cunosc deja virtual, v-am simţit nu o dată prezenţa caldă, delicată şi sensibilitatea ce vă caracterizează, când mi-aţi lăsat mereu aprecieri deosebite, cuvinte speciale, comentându-mi prezentările, surpriza venind însă de la dvs., dl. Iosi! Mă bucur de atenţia şi încrederea pe care mi-o acordaţi şi mai ales, de prietenia oferită cu atâta gentileţe! Să ştiţi că sentimentele sunt reciproce şi ca urmare, puteţi să mă consideraţi, cu toată încrederea, nu doar o simplă cunoştinţă, ci şi prietena dvs.!
Aşadar, dragele mele doamne şi dvs., dl. Iosi, permiteţi-mi să vă mulţumesc din nou, cu aceeaşi emoţie, ce mă încearcă de fiecare dată, când îmi exprim mulţumirile faţă de tot ce vine de la dvs. către mine, faţă de tot ce îmi scrieţi sau lăsaţi să se înţeleagă printre rânduri!
Sper ca în această zi a iubirii, să aveţi parte din plin de ea, de toată fericirea şi bucuriile ce le aduce în suflet!
Cu cele mai alese sentimente prieteneşti,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 14.02.2011, 11:24

Daca Dumnezeu ti-a dat acest talent de a avea la indemana cuvintele,si tu i-ai multumit cu multi ani de studiu a limbii romane(si nu numai)!
E o placere sa citesc tot ce scrii! Ma bucur de ceea ce realizezi,si-mi place!
Multumesc ca imparti cu noi o parte din gandurile tale care izvorasc din multa sensibilitate sufleteasca!
Sa ai parte de tot ce-ti aduce bucurie!

Elena Constantin, 18.02.2011, 00:48

Dragă Elena,
Îţi mulţumesc mult pentru aprecieri, pentru cuvintele tale frumoase, pentru tot ce vine de la tine! Mă bucur nespus că ne întâlnim din nou la o prezentare de-a mea şi mai ales, mă bucur că ne-am cunoscut, că am mai câştigat încă o prietenă deosebită! Să ai alături un prieten sincer, chiar şi virtual, eu îl consider un mare noroc, fiind unul dintre cele mai frumoase daruri pe care viaţa se hotărăşte câteodată să ni-l facă! Încă o dată, mii de mulţumiri şi fie ca destinul să-ţi fie la fel de minunat, ca şi sufletul tău!
Cu cele mai alese sentimente,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 24.02.2011, 16:30

Multumesc prietena draga.Multumesc ca existi,multumesc ca desi nu ma cunosti,te gandesti la mine,la ea,la el,la ele,sau la ei,si mai ales ca aduci seninatatea si incantarea pe fruntile celor ce-ti vizioneaza PPS-urile.
Acolo undeva in eter,exist si eu,alaturi de ea,de el ,de ei sau de ele...
calde imbratisari ...electronice..
Ana

Ana / Ana Manu, 06.03.2011, 05:59

Dragă Ana,
Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase, pentru caldele aprecieri şi mai ales, pentru prietenia dvs., sinceră şi dezinteresată, aşa cum numai o prietenie poate fi, cu atât mai importantă, cu cât mi-o acordaţi, fără să mă cunoaşteţi! Nici nu ştiţi cât mi-aţi bucurat sufletul pentru cadoul acesta, venit neaşteptat, de undeva, din eter, aşa cum spuneţi aici! M-aţi emoţionat, ca de fiecare dată, când apare un prieten virtual, drăguţ şi deosebit, cum sunteţi şi dvs.! Şi fiindcă mâine este ziua feminităţii, o zi deosebită pentru noi, sper să vă găsească fericită, cu zâmbetul pe buze şi să vă aducă împlinirea celor mai dragi vise, alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat...! Sper să primiţi atâtea flori, încât casa să arate ca o grădină, atâtea felicitări, încât să aveţi vorbe bune pentru tot anul..., atâta dragoste, încât, chiar dacă aţi da înapoi la fiecare, tot vi-ar mai rămâne...! Şi nu uitaţi că a fi femeie este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în această viaţă! Frumuseţea vine din ceea ce suntem..., din ceea ce reprezentăm… şi tocmai de aceea trebuie să-i mulţumim vieţii pentru tot ce ne oferă! Aşadar, permiteţi-mi să vă urez din toată inima, LA MULŢI ANI! şi să vă bucuraţi din plin de frumuseţea şi emoţia acestei zile, cu toate surprizele ce vi le va aduce, iar primăvara care vine, să fie una cu totul şi cu totul specială!

Cu cele mai frumoase gânduri şi cele mai alese sentimente,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 07.03.2011, 14:29

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion