Publicitate

picaturi de ploaie - Vizualizare online

  • Currently 7.97/10

8.0 steluţe (35 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: picaturi de ploaie

Categoria: Natura
Primita de la: Maxim Mihai-Stelian / Mihai-Stelian MAXIM / Mihai-Stelian MAXM / maxim mihai (nu este autorul)
Vizualizari: 4347 in total, 1 pe zi
Descarcari: 385 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

superba prezentare...felicitari

Elena 8, 23.05.2012, 01:27

Multumesc sincer pentru re-postare! Prezentarea imi apartine, a mai fost postata pe "nicepps", dar mai avea ceva in plus: initialele autorului si sursa de informare, care au disparut, aparand in schimb, cuvantul "final", care reprezinta contributia "autorului", ceea ce este mai putin de 30%, pentru a nu intra in categoria "plagiat"! ;)
Nu mi-am parolat niciodata realizarile, mizand pe bunul-simt, dar, sunt nevoit sa constat, cu regret...
Altfel, multumesc pentru re-postare, care-mi dovedeste ca este apreciata. O zi buna!

Doru, 23.05.2012, 21:59

Sincer imi pare rau pt. ce spuneti!
Cum am primit-o asa i-am dat "upload"! "Plagiat" era daca isi punea altcineva semnatura la final....Pentru viitor, parolati ce vreti sa aveti ca "exclusivitate"....Oricum este mult mai importanta realizarea in sine decat cine este autorul! Se castiga doar aprecierile frumusetii sau utilitatii PPS-urilor postate....multi nu realizeaza acest aspect!
Am dat peste fel si fel de caractere pe acest site, care mai de care, moralisti, cunoscatori...
Ca o concluzie: cine vrea sa aiba exclusivitate sau sa devina "vedeta de realizator PPS-uri", sa paroleze lucrarile! Cei care doresc sa expuna ceva care sa bucure si sa fie util pt. semeni, nu-si pun asemenea "probleme existentiale"...
Si ma repet, aceasta postare am primit-o asa cum se vede, fara semnatura...
Din nefericire sunt chiar ciudati cei care, daca realizezi o compilatie cu foto luate de pe net si logic puse de altii la liber, considera in mintea lor bolnava ca expuse in PPS este un fel de furt... Ma repet, cine vrea sa aiba exclusivitate pe poze sau PPS-uri "dati cu subsemnatul" pe poze (eventual sa va puneti la foto un fundal, asa sa stricati tot farmecul acelei poze, sa fie doar pentru orgoliul dvs.de mare "pozar") si parolati-va expunerile tip PPS!
Oricum nu se uita nimeni la cine este autorul, ci la frumusetea sau utilitatea realizarilor... sunt ciudati care isi pun chiar si adresa de e-mail sau poza personala la finalul PPS-ului! Pai intereseaza pe cineva daca esti chipes sau nu, ori va scrie cineva pe e-mail sa ce? Mi se pare suficent o simpla semnatura de autor si atat! Munca va este apreciata sigur de cine admira lucrarea dvs. cu semnatura sau fara!

Va doresc tot binele din lume si toate frumoase!

Maxim Mihai-Stelian / Mihai-Stelian MAXIM / Mihai-Stelian MAXM / maxim mihai, 24.05.2012, 00:31

Domnule MAXIM,
Sper ca ati realizat faptul, ca nu ma refeream la Domnia Voastra, ci la cei care, desi nu semneaza lucrarea, spera sa fie considerati autori de cei carora le trimit pps-urile! Am inteles, de la bun inceput, ca asa ati primit-o, dar pentru mine ramane o enigma faptul ca unii sunt "deranjati" de niste initiale! Nu e prima lucrare la care se intampla acest lucru, iar plagiatul se referea (indirect) la cei care-si asuma "paternitatea", fiindca am numeroase asemenea cazuri!
Nu voi parola in continuare lucrarile, putandu-se interveni in ele, atunci cand sunt utilizate in scopuri proprii, dar trimiterea lor, nu implica stergerea initialelor, sau, mai grav, inlocuirea lor!
In speranta ca m-am facut inteles, va multumesc, va rog sa ma scuzati daca v-ati simtit lezat, desi observatiile nu se refereau la D-vs!
O zi buna si pps-uri reusite!

Doru, 24.05.2012, 02:08

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion