Publicitate

Pictura lui Sabin Balasa din Sala Pasilor Pierduti - Vizualizare online

  • Currently 7.67/10

7.7 steluţe (36 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Dragi prieteni, Cea mai recenta realizare a mea este un omagiu adus celui care a fost Sabin Balasa. Dar in acelasi timp si o pioasa aducere aminte pentru profesorul Alexandru Murgu, cel care cu talentul, farmecul, eruditia si umorul sau, ne-a incantat si ne-a facut sa intelegem si sa iubim picturile marelui pictor, aflate din Sala Pasilor Pierduti - Universitatea "A.I.Cuza" din Iasi.. Cand Sabin Balasa era intrebat ce reprezinta picturile lui, raspundea :" Intrebati-l pe profesorul Murgu!" Pentru voi, prietenii mei, cu invitatia de a vizita Iasul. Cu drag, Felicia

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Felicia & Edy / Felicia` / Felicia & Georg / Felicia / Edy & Felicia (este autorul)
Vizualizari: 5850 in total, 2 pe zi
Descarcari: 428 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Multumim, dna Felicia, pentru posibilitatea de a vizita virtual Sala Pasilor Pierduti si dlui profesor Alexandru Murgu pentru descrierea reusita si profunda a tablourilor pictorului Sabin Balasa. Simti o satisfactie intelectuala deosebita la vizionarea acestui PPS.Bravo!!!

Natalia2, 18.06.2012, 03:55

Multumim pentru realizare. vreau sa o prezint elevilor motiv pentru care imi voi permite sa o incarc pe un hosting ce o poate pune mai bine in evidenta. Slideshare.

SA, 15.02.2014, 11:17

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23450 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion