Publicitate

Picturi în miniatură - prezentare PowerPoint

  • Currently 9.14/10

9.1 steluţe (7 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Cipri (este autorul)
Data: 02.07.2016
Vizualizari: 1668 in total, 1 pe zi
Descarcari: 315 in total, 0 pe zi

Descriere: Printr-o combinație dintre pasiunile ei gemene, pictura și plimbările lungi cu bicicleta, Dina Brodsky a conceput un original jurnal de călătorie, o serie de 50 de miniaturi , mici peisaje din diferite colțuri ale Europei pe care le-a colidat cu nelipsita sa bicicleta. Picturile sunt realizate pe discuri de plexiglas cu diametrul de aproximativ 5 centimetri pe care sunt aplicate mai multe straturi subțiri de vopsea pentru a atinge un sentiment de luminozitate și profunzimea câmpului, sunt folosite de la două până la șapte culori, în diferite combinații, în final un strat de lac dă un luciu strălucitor pentru aceste miniaturi bijuterie.

Publicitate

Comentarii (3)

Minunat, Cipri. Multumim pentru aceste miniaturi extrem de frumoase.

maia / angi, 03.07.2016, 04:04

Sunt foarte reusite aceste miniaturi,Cipri ! Cand faci ceva cu pasiune,ies lucruri bune,sau frumoase,sau delicate ! Important este sa ai talent si rabdare.

atics, 04.07.2016, 13:42

Am citit şi eu despre picturile de dimensiuni liliput ale Dinei Brodski, expuse la Island Weiss Gallery, care şi-a numit expoziţia „Cycling Guide to Lilliput”, un ciclu de picturi miniaturale, ca nişte ecusoane de pus în piept, circulare, cu diametrul de 5,8 cm. .
A expus 50 de astfel de medalioane, reprezentând peisaje romantice, multe castele şi locuri care au impresionat-o, lucrate cu multă migală şi talent, ce te duce cu gândul la desenatorii pe fildeş. Ca să poţi studia micuţele miniaturi, pe masă se află o lupă, cu care le vezi mărite.
Frumos şi interesant subiectul prezentării, mi-a plăcut!
Aşadar, dl. Cipri, calde mulţumiri şi sincere felicitări! Bineînţeles că de la mine aveţi 10 steluţe strălucitoare, ca de obicei!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 05.07.2016, 07:06

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22140 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1071 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 16 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.