Publicitate

Portugal, Ponte de Lima2 - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.67/10

8.7 steluţe (3 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: sanda michaela (este autorul)
Data: 11.02.2015
Vizualizari: 1360 in total, 0 pe zi
Descarcari: 238 in total, 0 pe zi

Descriere: Ponte de Lima este un orașel cu 2800 de locuitori din districtul portughez Viano do Castelo. Este situat pe malul sudic al râului Lima peste care se intinde un pod roman cu arcade joase. Decorul său pitoresc, cu cladiri manueline, împreună cu atmosfera il transforma intr-unul dintre cele mai frumoase orașe mici din Portugalia.

Străzile vechi din centru sunt incadrate de cladiri elegante si sunt o încântare să rătăciţi în special în zilele Printre clădirile cele mai distinctive sunt Biserica Parohiala din secolul al XIV-lea și Palatul Marchiz -fortareaţa-palat, din secolul al XV-lea care in prezent adaposteste birourile primariei.

În Ponte de Lima sunt cateva conace, din secolul al XVI-lea, reconvertite astazi in pensiuni. Va fi o adevarata onoare sa fiti gazduiti intr-un asemenea edificiu.(Paralela45)

Publicitate

Comentarii (2)

Auzisem despre Portugalia ca este o tinta turistica cu un potential deosebit,dublat de aspectul de curatenie permanenta,specific oamenilor harnici.Serialul prezentat de 11 pps m-a convins de frumusetea locurilor,foarte asemanatoare cu cele amenajate dealungul coastei mediteraneene spaniole -Costa del Sol,Costa Brava,Costa Blanca pe care am avut sansa sa le vad. Felicitari doamnei Foisoreanu precum si colaboratoarelor pentru straduinta de a ne arata ceea ce este mai frumos.si mai deosebit.Personal am apreciat ca cele doua pps Ponte de Lima sunt cele mai izbutite,cu parerea de rau ca nu sunt in limba romana.

Radu Neacsu, 12.02.2015, 22:57

Mulţumesc Radu Neacşu. Da, Portugalia este cu adevărat o destinaţie turistică deosebită, iar cu acceptul nicepps.ro serialul va continua.

sanda michaela, 13.02.2015, 03:34

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23080 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 38 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion