Publicitate

Portugalia, Queluz, Sintra - Vizualizare online

  • Currently 8.75/10

8.8 steluţe (4 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Sintra este un oras la 28 km de Lisabona, pe coasta Estoril, avand de o parte muntii si de alta oceanul Atlantic. Aici exista un palat folosit folosit de curtea regala din Portugalia, ruinele unui castel maur si palatul Pena din secolul XIX. Localitatea a fost declarata de catre UNESCO sit de Patrimoniu Mondial datorita atat arhitecturii cat si vegetatiei luxuriante. Oraşul Queluz este situat tot in districtul Lisabona (municipalitatea Sintra). Cel mai cunoscut obiectiv turistic din oraş este Palatul, rezidenţă regală din sec. al XVIII-lea, una dintre cele mai importante clădiri Ón stil rococo din Portugalia. Palatul este situat Óntr-o piaţă pavată, iar faţada este străjuită de statuia Reginei Maria I.

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: sanda michaela (este autorul)
Vizualizari: 1695 in total, 0 pe zi
Descarcari: 343 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Iti multumesc, Sanda, pentru o dupa-amiaza placuta, alaturi de Portugalia, Rodrigues, Mariza si mai ales, Moura.

maia / angi, 12.02.2015, 06:52

Si eu iti multumesc Maia si multumesc de asemenea lui Admin (echipei nicepps.ro) pentru spatiul virtual creat pentru bucuriile noastre (multe si marunte!!!) si pentru posibilitatea de a impartii cu altii bucuriile...

sanda michaela, 12.02.2015, 12:48

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23450 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion