Publicitate

Premiile Balului Academiei Caţavencu 2010. Ieşi Afară Criză Ordinară. - Vizualizare online

  • Currently 7.48/10

7.5 steluţe (21 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Premii ce se decerneaza anual in Romania plina de "VIP"-uri.

Categoria: Haioase, Amuzante
Primita de la: Diegis (este autorul)
Vizualizari: 3861 in total, 1 pe zi
Descarcari: 277 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (3)

Nici sa rad nu pot,nu este de ras :( cu toata incadrarea la amuzante.Daca nu exista o clona a lui Carol I,atunci ne meritam soarta,asta e!Un om care a citit mult,dar procedeaza asa cu noi ... oricum nu este de acceptat si tot o ' testoasa pe stalp ' este!O ' lectie ' pentru oricine va mai proceda ca atare,trebuie coborat!(debarcarea!)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 20.01.2012, 08:10

Touche!
Cand te gandesti ca de ani de zile,cu mici variatiuni personajele sunt cam aceleasi.Probema-i alta:Pe zi ce trece premiile se inmultesc,ca de la asta li s-a tras falimentul!Cred ca boala-i virala in politica de pana acum...Eminescu parca zicea ceva de ...,Tepes, ...casa de nebuni,nu?

Sa ai o zi buna si mai asteptam!

Cezar1, 17.02.2012, 15:56

Sa speram ca numai festivalul premiilor este falimentar si nu si tara & natiunea, fiindca cu atatia laueati in frunte...

Diegis, 18.02.2012, 11:28

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23540 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 8 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion