Publicitate

PREZENTAREA PPS CEA MAI BUNA A ANULUI 09 John - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.95/10

8.0 steluţe (44 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Fotografii
Primita de la: Maxim Mihai-Stelian / Mihai-Stelian MAXIM / Mihai-Stelian MAXM / maxim mihai (nu este autorul)
Data: 26.07.2010
Vizualizari: 8351 in total, 2 pe zi
Descarcari: 566 in total, 0 pe zi

Descriere: PREZENTAREA PPS CEA MAI BUNA A ANULUI 09 John

Publicitate

Comentarii (5)

Foarte emotionant si totodata si educativ.

Maria / Marika, 28.07.2010, 03:51

Felicitari si multumesc pentru ca ne-ai dat aceasta prezentare. Mie imi trezeste sentimente de culpa si de jena. Poate ca daca fiecare dintre noi s-ar opri sa ajute (pe masura posibilitatilor) un om nevoias, lumea ar fi mai buna. Din pacate, suntem prea grabiti sa-i descoperim pe cei in suferinta. Ma intreb daca lumea crestina a inteles martiriul si jertfa lui Isus. O "vedeta" de televiziune se lauda cu sutele de perechi de incaltari, alta cu zecile de posete. Nu vreau sa etalez idei proletare sau comuniste, dar cand exista atata mizerie si durere in lume, nu ne-ar strica mai multa decenta.
Mult respect Mihai-Stelian.

Vladimir / Vladimir. / V / stalker, 29.07.2010, 00:35

si noi ne vaitam ca nu avem mobil cu blushtutz , ca nu avem tv cu leduri , ca nu avem memorie suicienta la pc . ca nuam haine de firma ...etc . Noi o ducem rau ... ?
bravo felicitari

ilie justinian / ICJ74BZ / iusti / justinian, 05.08.2010, 23:02

NU EXISTA FERICIRE SUPREMA ,EXISTAMOMENTE DE FERICIRE ,NU POTI SA NU SUFERI CIND VEZI ATITIA OAMENI IN MARE NEVOIE.UNII ISI TRAIESC VIATA FRUMOS ,SUNT FERICITICA AU SANATATE,SI SPUNE TOTUL.DIN PACATE SUNT MULTI ACEIA CARE NU AU INTELES SACRIFICIU LUI ISUS.SUNT MIHNITA ,VAZIND CUM BISERICA NOASTRA FACE FFF PUTIN PTR. OAMENII NEVOIASI ,CARE AU INTRADEVAR ,NEVOIE DE AJUTOR ,TOT MAI DES VAD CUM OAMENII BISERICII AU ALTE PREOCUPARI MAI PUTIN ORTODOXE(MASINI DE LUX ,AFACERI PROFITABILE ..ETC.)UNII CHIAR SE IMPLICA POLITIC(VOPSESC BISERICILE IN CULORI DE PARTID ..)RUSINE SA VA FIE ,VREAU SA CRED CA SUNT INCIDENTE REGRETABILE!,O ZI BUNA!

katrinel, 28.04.2011, 02:25

Un pps-scoala,echivalentul a 1-2 ani de studii sociale.Ce benefica ar fi prezentarea lui la fiecare ora de dirigentie ! FELICITARI !

Radu Neacsu, 28.07.2013, 21:27

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22610 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 3 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion