Publicitate

Printre maci. Povestiri din Elada - Vizualizare online

In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Sīnt sigură că ați văzut/citit/auzit multe despre Grecia. Cam tot atīt de multe impresii cīți i-au călcat pămīntul, cu cea mai redutabilă armă, cea a iubirii și păcii- aparatul de fotografiat/filmat. Să mai fie oare cineva care nu a citit măcar Legendele Olimpului? sau să nu fi văzut celebrele filme: Zorba grecul, Spartacus, Elena din Troia??? sau cele cu subiecte din al II-lea război mondial, a caror acțiune se desfășoară īn Grecia? Puțin probabil. O țară cu un trecut atīt de zbuciumat, ce a lăsat atitea urme īn memoria istoriei, cea care ”a urcat”ca ​o rugă ​nu numai ​spre cer​, ci ​și pe steagul țării īnsemnele ”ELEFTERIA”,adic㠔viața sau moartea”! Deoarece slidurile sint dublate, pt povestirile mai mari, este necesar download.

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Averio (V.I.) (este autorul)
Vizualizari: 2364 in total, 1 pe zi
Descarcari: 311 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

Felicitări! Foarte frumos. O prezentare admirabilă.

virgi / T.C.B. / Mironela / vlad, 15.06.2014, 09:21

Multumesc frumos. Felicitarile dvs ma onoreaza.

Averio (V.I.), 15.06.2014, 23:21

Un pps la fel de fascinant ca Legendele Olimpului! Desi vin tarziu, sper ca felicitarile mele sa produca bucuriea si satisfactia lucrului facut cu daruire si iubire, asa ca in 2014, cand a fost publicat.

maia / angi, 15.06.2016, 21:09

maia/angi,
Multumesc frumos pentru apreciere. Multumesc cu sensibilitatea macilor care mi-au incintat privirile peste tot in Grecia, ca era cam aceasi luna. Am dorit sa prind toata vraja legendelor Greciei, ceea ce este imposibil intr-o singura prezentare. Iar anii care au trecut nu conteaza... parca a fost ieri.

Averio (V.I.), 19.06.2016, 00:04

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 7 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion