Publicitate

PRIORITATI SPORTIVE ROMANESTI in SPORTUL MONDIAL - Vizualizare online

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Sportivii romani au cucerit lauri pe multe arene sportive ale lumii. Unii dintre ei au avut evolutii si rezultate IN PREMIERA in sportul mondial. Am avut sansa sa-i urmaresc cu înflacarare si pasiune sportiva pe stadioane, pe terenuri si arene sportive din tară si in emisiunile TV de la evenimentele sportive in care au realizat performante unice care au ramas in Istoria Sportului.

Categoria: Sport
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Vizualizari: 2877 in total, 3 pe zi
Descarcari: 181 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (3)

Mă bucur şi te felicit, Adrian, pentru ideea de a veni cu un subiect nu doar frumos, ci şi de mândrie naţională, prezentând sportivii valoroşi ai ţării noastre! I-am privit cu admiraţie şi mare drag, vizionând încântătorul tău pps. Mulţumiri şi felicitări încă o dată, pentru tot!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 27.07.2017, 16:37

Randurile tale, de acum si din alte comentarii, ma indeamna sa continui sa realizez pps in tematicile mele preferate – Romania si Romanii (de la poeti si poezii, la pictori, artisti cu voci celebre si – iata, acum, sport), Stiinte, Cosmos, Trecutul si Viitorul omenirii, Poezie, Arte…
Chiar daca unii membrii NICEPPS nu prea le apreciaza din motive pe care le ascund…
Si eu iti multumesc Teodora Buita pentru ca ai apreciat acest pps care ne aduce aminte de sportivi si performante care ne-au adus bucurie si mandrie de multe-multe ori, in anii de demult sau de mai curand…

Adrian TOIA, 28.07.2017, 01:24

Or ce tema ai aborda, Adriane, este o garantie de perfectiune. Asa si cu acest pps.Pacat numai ca capacitatea admisa, de 15 MB si timpul este prea scurt. Acest pps este o pledoarie la miscare, la sport. Am fost si eu contemporan cu relizarile acestor mari sportivi si de aceia el mi-a trezit multe amintiri dar si tristete ca acum nu mai merge asa cum mi-as fi dorit.
Doar un singur lucru este trist : Nu mai exista amatorism in sport ! Totul este legat de profit. In trecut (La competitii internationale) erai descalificat doar pentr simplu motiv ca pe tricou sau ciorapi era numele producatorului.
Astazi se castiga miliooane numai prin reclame.
Adrian, mai sunt inca multi alti sportivi demn de amintit, poate ne mai incanti pe viitor si cu alte pps-uri.
Salutari sportive Helmut

Helmut Gürtler, 01.08.2017, 02:07

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23560 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion