Publicitate

RĀSUL, PLĀNSUL ȘI MOARTEA... de ADRIAN PĂUNESCU - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.84/10

7.8 steluţe (43 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Poezie, Versuri
Primita de la: Bendris Toader (este autorul)
Data: 26.10.2011
Vizualizari: 6014 in total, 2 pe zi
Descarcari: 424 in total, 0 pe zi

Descriere: Vă sugerez cu plăcere să-l vizionați, merită!! Cu stimă, Toader Bendriș

Publicitate

Comentarii (7)

ATENTIE PARLAMENTARI! CITITI SI VOI AC.PPS? POATE (DACA CITITI ACESTE VERSURI) PUNETI DE VREO TAXA CEVA...

LOLO / MIOARA / lolita, 26.10.2011, 07:52

Noi suntem tara lui Impozit-Voda,
La noi, tot perceptorii sunt la moda,
Ne zbatem in impozite si'n lanturi,
Sub grele ministere de finanturi.
_____

Tot noi platim umil aceasta oda:
Noi suntem tara lui Impozit-Voda.
Potopul nu e'n stare sa ne spele,
Sub biruinta birurilor grele.

8-august-1998/[fragment] de Adrian Paunescu

Felicitari! Ni se potriveste, inca de pe timpul lui
Decebal Traian Remes [zis si Caltabos] fost
ministru de finante.

" R/CT "

RAPIDUL de CONSTANTA, 27.10.2011, 12:00

Poate ar trebuii ca toti sa renuntam la indiferenta fata de realitatea interna,toate acestea au condus la concluzia ca : "Ne meritam soarta! " de unde si retinerile nelegale ,restituirea sumelor acum constituind pentru unii o platforma electorala!Cunoastem ca toate sunt apoi nerespectate cu nonsalanta! :(

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 20.04.2012, 02:24

Cātă dreptate ai LYO! Ne-am perdut demnitatea, nu știm să fim uniți, să recționăm la tot ce nu e bine pentr ROMĀNIA, pentru oameni acestei țări. Nu luăm exemplu bun de la Unguri, Greci, Italieni, Francezi....Să ne cerem drepturile īn mod democratic, să ieșim īn stradă, nu unul da și restul gură cască, pe toți ne privește, necazurile acestei țări, a poporului muritor de foame, acționați pānă nu e prea tārziu.........!

Bendris Toader, 20.04.2012, 09:58

Sunt alaturi de voi, cei care comentati cu atata dreptate, despre acesti guvernanti care ne-au facut viata un calvar. Cind se va intampla aceasta iesire in strada? Rabdam de milenii si suntem bataia de joc a celor ce ne conduc. Acesti talhari proveniti tot din clasa socialista a lui Ceausescu. Spuneti-mi si mie din 22 decembrie 1989 si pana azi, care sunt cei care ne conduc nepatati de comunism. Pana si Poanta a facut gradinita, scoala elemmentara, liceu in epoca lui Ceasca.
Ce regim s-a schimbat la revolutie? Adica permutari de ordinul C ( adica Ceausescu ) luate cite I ( adica Iliescu. )Si atunci ce regim a venit dragi romani pe care va iubesc? Da, a venit regimul minciunii, a taxelor, a impozitelor peste masura, a nelocurilor de munca, a mizeriei, a neumanitatii, necinstei etc....Si in campanii ielectorale cum spunea mai acum citiva ani un candidat care dorea binele tarii si poporului, ei ne mint cu nonsalanta. Nu-i mai votati...! Singurul regim democratic, si care scotea afara plebea comunista, si hotia, era regimul monarhist, pe care acest popor influentat de minciunile comuniste nu a putut sa ajunga la destinatie pentru sigla Romaniei adevarate in Europa. Dragilor sunt multe de spus. Vorbim mult de milenii ca asa suntem, avem har si duh la vorbe dar nu se rezolva nimic. Deci ecuatia este urmatoarea. x =cu L ( adica labareala. )
Va pup cu drag si sanatate multe.

Michael Livingstone, 26.10.2013, 09:44

Mulțumesc mult, să fiți sănăos și toate cele bune!

Bendris Toader, 26.10.2013, 11:13

Felicitari,domnule Bendris, pentru acest pps pe care-l apreciez a fi un protest absolut indreptatit ca cetatean dar si un omagiu celui care a fost poetul de exceptie A.Paunescu.Am scris poetul si nu cetateanul.

Radu Neacsu, 28.10.2013, 11:24

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22890 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion