Publicitate

Racnetul fetitelor musulmane B - Vizualizare online

  • Currently 6.81/10

6.8 steluţe (90 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Aceasta prezentare este interzisa MINORILOR! Accesibila doar pentru MATURI! Mutilarea genitală feminină (FGM) Mutilarea sau tăierea genitală feminină se referă la extirparea totală sau parţială a organelor genitale feminine. În ciuda eforturilor globale de a promova abandonarea acestei practici, mutilarea genitală feminină rămâne prezentă în numeroase ţări în curs de dezvoltare şi se răspândeşte şi în alte părţi ale lumii, precum Europa sau America de Nord, unde s-au stabilit familii de imigranţi. Feriti-va fetele de a se casatori cu extremisti musulmani!

Categoria: Intamplari adevarate
Primita de la: Iosi S. Avni (este autorul)
Vizualizari: 17225 in total, 5 pe zi
Descarcari: 962 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Of!...M-a intristat! Cata barbarie!...Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am nascut pe acele meleaguri! Periculosi oamenii cu idei fixe! Sa speram ca in alta viata,in alta parte,nu mai auzim de asa ceva! Multumim pentru atentionare!Multa sanatate si sarbatori fericite!

Elena Constantin, 21.12.2010, 00:14

Precum scrie şi în prezentare această campanie ce cheamă la lupta tuturor oamenilor conştienţi contra acestei proceduri, a pornit încă din februarie 2010 sub patrimoniul Naţiunilor Unite, care are şi o sucursală la Bucureşti. Răspândiţi această prezentare prin lumea întragă tuturor înţelegătorilor de limbă rămână! Semnaţi petiţii la sucursalele ONU-lui, nu fiţi indiferenţi la necazul altora,căci se poate întoarce şi spre voi. Luptaţi contra Islamizării Europei care este deja în toi şi mai ales a României. Multe fete din România pleacă să lucreze prin străinătate şi ajung astfel şi prin ţările arabe, multe se îndrăgostesc de musulmani extremişti care le bagă în "Haremuri" şi chiar dacă le iau de soţii de obicei nu prima că au mai multe, aceasta se nenoroceşte pe o viaţă întreagă. Deci aduceţi aceasta la cunoştiinţa câtor mai multe fete. În majoritatea ţărilor arabe femeia e socotită ca nulă fiind doar de folosinţă casnică şi sexuală fără niciun drept.
Regret că această prezentare a fost afişată acuma înaintea Crăciunului şi a anului nou, cele mai sfinte zile de sărbători. Nu uiatţi că totodată anumite fete creştine suferă din motivele arătate mai sus.
Să avem cu toţii Sărbători de iarnă fericite! La mulţi ani!

Iosi S. Avni, 22.12.2010, 12:23

e trist ce se intimpla in lume...
dor prostiile altora

trist, 19.01.2011, 17:28

Infiorator. Oamenii aceea au creier sau le-a fost extirpat?

maria2, 20.03.2011, 01:37

MERITA 10 STELUTE, dar nu le pot face eu.

Este bine de stiut si de RETRANSMIS, in conditiile actualului amalgam de civilizatii si traditii, mai ales cand cine stie cui ii vine in minte sa se casatoresca, cu te miri cine si nu stie ce ii paste pe copii.

Un pps socant, cutremurator

EGIPT
Pentru miile de turisti atrasi de piramidele aflate pe platoul Giza, din vecinatatea Cairoului, de plajele cu nisip fin de la tarmul Marii Rosii si magnificele temple presarate de-a lungul Nilului, Egiptul este asociat intotdeauna cu fascinanta civilizatie faraonica.
Prin geamul autocarului sau lentila ochelarilor de soare, ochii mariti de uimire in fata minunilor lumii antice cu greu vor putea patrunde insa in interiorul unei societati patriarhale si ermetice, incorsetata in obiceiuri ancestrale transmise din generatie in generatie, care uimesc adesea prin cruzime, barbarie si ignoranta. Unul dintre acestea este flagelul infiorator cunoscut sub numele de Mutilarea Genitala Feminina.
Traditia spune ca Faraonul biblic, inspaimantat de profetia ce ii prevestea nasterea unui baiat ce ii va distruge regatul, a poruncit ca toate femeile din Egipt sa fie circumcise.
Cu siguranta ca era vorba de cel de-al treilea tip de Mutilare Genitala Feminina, cunoscut si sub numele de Infibulatia sau Circumcizia Faraonica, care este cea mai severa, drastica si periculoasa forma de mutilare genitala si care presupune extirparea totala a organelor genitale (clitoris, labiile mici si labiile mari), cosand mare parte din intrandul vaginal si lasand un loc de marimea unei gamalii de chibrit pentru a permite scurgerile menstruale si ale urinei.
Infibulatia Faraonica inca se mai practica in zilele noastre in sudul Egiptului.
In Egiptul de Sus femeia necircumcisa nu este acceptata ca partener marital de catre familiile comunitatii, este considerata “murdara”, iar alimentele si apa atinse de ea sunt impure.
Pe parcursul anilor insa castrarea feminina a inceput sa fie tot mai mult practicata in clinici particulare si spitale de catre doctorii avizi de castig si favorizati de lipsa unei legislatii in domeniu.
In ultimii ani autoritatile egiptene si-au intensificat eforturile de a aboli practica circumciziei feminine, prin intensificarea programelor educationale si prin punerea la dispozitia acesteia a unei linii telefonice 24h toll free.
http://www.qmagazine.ro/articole/2772/flagelul-faraonic-mutilarea-genitala-feminina.html

Mutilarea genitala feminina
Este o practica cultural-traditionala despre care se stie ca se practica in peste 40 de tari de pe mapamond, fiecare grup de practicanti avand propriile sale metode specifice de mutilare genitala.
Se practica in:
- douazeci de tari de pe continentul African;
- cateva regiuni ale Asiei;
- America de Sud;
- cateva state din Orientul Mijlociu.

Motivele mutilarii genitale feminine
Lista de motive este lunga, in multe comunitati aceste practici avand la baza un cumul de cateva motive din aceasta lista care este departe de a fi exhaustiva:
- Apartenenta la un grup;
- Intentia de a scadea interesul fetei fata de sex;
- Protectia impotriva violului;
- Pentru a se asigura ca pana la momentul nuntii mireasa se pastreaza.

Mutilarea genitala se practica la varste diferite in fiecare comunitate, mergand de la cele mai mici varste si pana in copilarie sau chiar la pubertate.
In anumite locuri (de obicei zone rurale sau indepartate) se efectueaza fara anestezie (in conditiile in care procedura este extrem de dureroasa) si in conditii de igiena precara, ceea ce mareste riscul de infectii sau sangerare.

Mutilarea genitala feminina, numita uneori si circumcizie feminina, inglobeaza un numar de tehnici de indepartare prin taiere a unor parti ale organelor genitale externe feminine, sau de ingustare prin coasere a orificiului natural al vaginului.
Exista trei tipuri principale, unele mai grave decat altele.
1. Cea mai putin intalnita metoda este numita sunna sau clitoridectomie si se refera la indepartarea preputului clitoridian si a unei parti sau in totalitate a clitorisului.
- Eliminarea partiala sau totala a clitorisului si a tesutului inconjurator –labiile mici; de asemenea aceasta poarta tot denumirea de sunna sau clitoridectomie.
2. Indepartarea completa a clitorisului, labiilor mici si chiar a labiilor mari, urmata de coaserea cu catgut a labiilor mari, cu lasarea unui mic orificiu pentru scurgerea urinii sau a sangelui menstrual, practica denumita „infibulare” sau „circumcizie faraonica”.
3. Alte tipuri includ arderea clitorisului si a regiunilor adiacente, taierea vaginului („taieturile gishiri”) sau producerea de excoriatii la nivelui orificiului vaginal. Se mai practica aplicarea de substante corozive sau ierburi in vagin pentru a produce sangerari si cicatrizari, in scopul de a-l ingusta.

Practica mutilarii genitale a femeilor este interzisa prin legile de protectie a copiilor din cele mai multe tari civilizate, actele nor

Adriana F / Adiana Elena F / AEF / Adriana Elena F / Adriana E F / Adriana -AEF / Adriana - AEF, 15.05.2011, 09:02

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23560 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion