Publicitate

Ren Magritte - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.93/10

7.9 steluţe (30 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D. (nu este autorul)
Data: 12.10.2012
Vizualizari: 3867 in total, 1 pe zi
Descarcari: 388 in total, 0 pe zi

Descriere: In viziunea artistica ...sentimente..

Publicitate

Comentarii (1)

Îmi place montajul acesta doar că nu este vorba despre René Magritte, (pictor suprarealist belgian, 1898-1967) decât pe prima pagină şi în imaginea unde familia regală belgiană admiră un tablou de Magritte.
TOATE celelalte imagini sunt prelucrări digitale ale artistului fotograf belgian Ben Goossens, supranumit „Salvador Dali sau Rene Magritte al fotografiilor”. Portofoliul lui se afla la adresa http://bengoossens.fineart-portugal.com/
Ben Goossensa fost timp de 35 de ani directorul artistic al unei agenţii belgiene de publicitate. După pensionare a început să prelucreze digital fotografii din care a creat montaje foto cu un stil suprarealist asemănător lucrărilor lui Magritte. Montajele lui au obţinut numeroase premii într-o serie de prestigioase competiții internaționale de fotografie, inclusiv medalii de aur și medalii de argint la Super Circuit Trierenberg, cel mai mare salon anual de fotografie din lume. Opera lui a fost publicată pe scară largă (inclusiv o expunere detaliată pe 10 pagini în ediţia din martie 2007 Foto Art International).

Nu cred că este bine ca în România să prezentăm aceste fotografii drept opera lui Magritte, cred că nimeni nu are de câştigat din difuzarea unor informaţii total greşite.
http://photo.net/photos/ben.goossens
http://photo.net/photodb/user?user_id=484267
http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Goossens
http://members.yline.com/~supercircuit/res02.htm


sanda michaela, 02.09.2014, 13:18

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21920 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1069 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 35 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.