Publicitate

Resita veche - Vizualizare online

  • Currently 7.08/10

7.1 steluţe (24 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: carti postale vechi

Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: horst krucso (nu este autorul)
Vizualizari: 6126 in total, 2 pe zi
Descarcari: 423 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (7)

Foarte frumoase sunt fotografiile !!!! Va multumesc foarte frumos!!!! Cu mult respect Brindusa H

Brindusa Hofmann , 12.09.2011, 04:50

amintiri frumoase. Muzica bine aleasa.

Alexandru 8, 12.09.2011, 11:39

la vederea imaginilor si a realizarii tale, bucuria mi/a umplut sufletul, dar o lacrima s/a scurs pe obraz. am vazut oameni, oameni adevarati care au trait si muncit aici, care au avut vise, bucurii, necazuri si realizari sau insuccese fiindca asa este viata. unele imagini le/am recunoscut, pe altele incerc sa le ghicesc de pe unde ar fi. Felicitari si sincere multumiri pentru bucuria pe care mi/ai daruit/o si cred ca nu numai mie.

vali popovici, 12.09.2011, 15:30

Draga prieteni,

va multzumesc pt. comentariile pertinente la adresa orasului pe care-l indragim toti. Am specificat ca nu sunt autorul. din pacate acesta ramane in "umbra" ! M-am consultat cu mircea rusniac si cu inca cativa oameni competenti, in sensul identificarii autorului pt. a-i aduce multumiri, dar nici el nu-l stie. pe ultima fila este trecut doar un modest N.B (daca nu ma insel). Tot aceasta pesoana a mai pus incirculatie un pps (diaporama) cu imagini frumoase din Resita mai moderna. L-am trimis azi la site-ul romanesc: nicepps.ro , unde-l vor controla si (sper) ca peste cateva zile ii vor da drumul. (in sensul publicarii pe pagina Site-ul) lor. Prin gestul meu de a-l publica pe un site cunoscut si usor accesibil, am vrut doar sa platesc un tribut orasului meu natal si sa determin lumea sa nu uite aceasta diaporama deosebita asa de repede in timpurile noastre cu o memorie asa de scurta.
Cu stima

horst krucso, 13.09.2011, 12:10

Absolut superb! Am recunoscut cele mai multe locuri, inclusiv strada unde este casa mea... superb!

Onitzza, 16.09.2011, 00:18

Resita nr.1 este din perioada monarhista, iar Resita nr.3 din perioada capitalista. Pe cand o sa vedem Resita nr.2, cea din perioada comunista?

Chris, 16.09.2011, 22:36

Multumim, Horst, pentru ca ne-ai impartasit si noua crampeie de amintiri din orasul nostru drag. Imagini nostalgice privite prin lumina unor ochi umeziti, simtaminte de dor, de drag, de recunostinta, de mandrie, toate amestecate in sufletul fiecarui resitean care priveste acest .pps.
Chris, realizarea unei prezentari despre Resita din perioada comunista nu ar trebui sa fie o problema deoarece e o perioada apropiata si materiale sunt destule pentru concretizare. De apreciat prezentarea de fata deoarece greu gasesti material fotografic, video sau audio. De...! Vremea trece....
Multumiri inca o data si felicitari!
Cu prietenie, Cristy

Cristy / Cristian, 12.09.2013, 21:46

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23560 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion