Publicitate

Roma prima parte. - prezentare PowerPoint

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (1 vot)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Pantazopol Emil Ioachim (este autorul)
Data: 29.12.2019
Vizualizari: 533 in total, 22 pe zi
Descarcari: 204 in total, 8 pe zi

Descriere: Roma este capitala Republicii Italia si a regiunii Lazio.Are 2.872.800 de locuitori ,este situat in partea centrala a peninsulei, de-a lungul raului Tibru. Roma, Cetatea Eterna cum mai este denumit orasul , a fost centrul Renasterii italiene ,locul de nastere al stilului baroc si al neoclasicismului.

Publicitate

Comentarii (4)

UN pps turistic reușit.
O invitație la călătorie pentru cei care nu au ajuns īncă la īntālnirea cu istoria Lumii, a Europei și a noastră, care este Roma....
O invitație la revederea unor monumente și locuri de neuitat pentru cei care au fost acolo....
Interioarele bisericilor cu sculpturi și picturi ale unor arțiști celebri, și piețele grandioase cu sculpturi și vestigii din antichitate pānă īn epoca modernă, te pot reține multe ore și zile...
Cāțiva din bănuții aruncați īn Fontana di Trevi sunt de la mine...

Adrian TOIA, 29.12.2019, 05:43

Multumesc Adrian,sper sa nu te superi ca iti spun pe nume,pentru atentia acordata,pentru frumoasele aprecieri care sunt mai de pret cand vin din partea unui profesionist.Sper ca legenda fantanii Trevi sa se implineasca si sa revedem Roma.Inca odata multumesc pentru aprecieri si sa auzim numai de bine.

Cu tot respectul Emil.

Pantazopol Emil Ioachim, 30.12.2019, 08:22

Īn aceste momente de nostalgie, cānd vechiul an se īndreaptă spre veșnicie şi mii de imagini, de amintiri... mi se perindă prin faţa ochilor, la ora de bilanţ, vin să vă mulțumesc, dl. Emil, la fel ca și altor colegi, pentru toate momentele de īncāntare, oferite de dvs., cu pps-uri de călătorie minunate, plimbāndu-ne virtual prin multe locuri frumoase, unele pe care nici nu le-am vizitat īncă!
Vă doresc ca īn Noul An, norocul să vă fie mereu alături, oriunde vă vor duce pașii, iar credința, iubirea, speranța, bucuria īmplinirii să vă lumineze fiecare zi, alături de familie și toți cei dragi! Să fiți sănătoși, iubiți și fericiți īn ficare clipă a vieții, odată cu cununa bogată adusă de Noul An!
AN NOU FERICIT! LA MULŢI ANI!
Cu stimă,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 01.01.2020, 06:23

Multumesc Teodora pentru frumoasele ganduri si randuri venite in aceasta clipa de cumpana intre ani.Va doresc numai bine,sanatate si fericire alaturi de cei dragi,apreciere si recunostinta din partea tuturor,un nou an mai bun si plin de seninatate.Mult noroc si sa auzim numai de bine.

Cu respect si stima Emil.

Pantazopol Emil Ioachim, 07.01.2020, 00:47

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion